www.protoporoi.com | Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Πρωτοπόροι" Shito Ryu Karate στο Κερατσίνι & Κορυδαλλό

www.protoporoi.com | Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Πρωτοπόροι" Shito Ryu Karate στο Κερατσίνι & Κορυδαλλό

www.protoporoi.com | Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Πρωτοπόροι" Shito Ryu Karate στο Κερατσίνι & Κορυδαλλό

www.protoporoi.com | Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Πρωτοπόροι" Shito Ryu Karate στο Κερατσίνι & Κορυδαλλό
Ενημέρωση & ΑνακοινώσειςΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΣΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ  29-7-20.

ΣΗΜΕΡΑ 29-7-20 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΓΕΛΟ!!! ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΣΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ  27-7-20.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΠΛΕΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΧΝΙΔΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ! ΕΤΣΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ 7.00-8.30 ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΚΑΜΠ  2020

Ο  Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΚΑΜΠ  ΤΟΥ  HELLENIC  KARATE-DO  SHITOKAI  ΠΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΑΠΟ 
17-7-20  ΕΩΣ  21-7-20  ΣΤΟ  ΛΟΥΤΡΑΚΙ.  ΗΤΑΝ  ΑΛΛΟ  ΕΝΑ  ΠΟΛΥ  ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ  ΚΑΜΠ  ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΓΕΜΑΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΟΥ  ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ,  ΤΡΕΞΙΜΟ,  ΙΕΡΟ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ,  ΜΠΑΝΙΑ,  ΠΟΛΛΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΠΛΟΥΣΙΟ  ΦΑΓΗΤΟ  ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ  ΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ!  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ  ΤΗΝ  ΚΑΘΕ  ΣΤΙΓΜΗ  ΚΑΙ  ΟΛΟΙ  ΜΑΣ  ΑΝΗΠΟΜΟΝΟΥΜΕ  ΝΑ  ΕΡΘΕΙ  ΤΟ  ΕΠΟΜΕΝΟ!!!
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ!

ΣΤΙΣ 19-7-2020 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ  ΤΟΥ  HELLENIC  KARATE-DO  SHITOKAI, ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ! ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΠΡΟΑΧΘΕΙΣΑΝ Η ΒΙΤΑΛΙΩΤΗ ΑΝΝΑ, ΚΥΒΕΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΡΟΥΒΙΝΕΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΖΑΜΠΕΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ! Η ΚΥΒΕΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU. O Α.ΠΣ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΥΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΥ-ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΜΒΑΝΘΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!!!
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ  Β'

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΥΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ Β' ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΣΠΡΗ ΕΩΣ ΜΠΛΕ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΥΜΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!1ο  ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 1ο ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΙΚΗΣ Ή ΗΤΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ! ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΖΩΝΗΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΑ 21 ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ. ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΥΜΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΙΞΑΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ!!!ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ  Α'  

ΣΗΜΕΡΑ 18-6-2020 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ Α' ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΕΤΗΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΩΜΜΑΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟ) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΤΩΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ  ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ 30-6-20  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ 3-4 ΕΤΩΝ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 8 ΕΤΩΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!ΕΞΕΤΑΣΗ  ΑΠΟ  ΙΑΤΡΟ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΡΙΟ!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΙΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ  ΤΟ  HELLENIC  KARATE-DO  SHITOKAI  ΕΚΑΝΑΝ  ΕΝΑ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ  ΔΩΡΟ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΠΡΑΚΤΙΚΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ  ΤΟ  ΠΟΣΟ  ΔΥΝΑΤΟΙ  ΒΓΕΙΚΑΜΕ  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΠΑΝΔΥΜΙΑ  ΤΟΥ  COVID  19.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΧΑΡΑ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!

ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23/2/2020. Ο ΖΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΟΔΗΓΙΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΙΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 3.30 ΩΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΓΩΝΩΝ! ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΠΗΡΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!!
ΠΑΡΤΥ  ΜΑΣΚΕ  2020!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΣΑΝ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ STAR CHANNEL!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ STAR CHANNEL ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΠΡΑΧΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΠΙΔΑ (ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ" ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ!
Υ.Σ.1 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ!
Υ.Σ.2 ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΚΟΠΗ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  2020!

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΩΡΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑΒΙΚΑΜΕ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΠΥΛΑΙΟ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΑ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!

ΣΤΙΣ 2-2-2020 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ! ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΦΙ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!
ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-1-2020 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΖΗΛΟ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΨΙΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΞΙΑ!!!
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σας ευχόμαστε το 2020 να σας να γεμίσει με ευτυχία, υγεία, χαρά και αγάπη.
Καλή και ευλογιμένη χρονιά να έχετε!!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  2019!

ΣΗΜΕΡΑ 23-12-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ! ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ, ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ ΟΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΟΥΦΕ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ 50Ε ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ! ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ! ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΓΟΝΕΙΣ!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-12-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ! ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΛΥΨΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥΣ!!!ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΣΤΟ  ΒΕΛΓΙΟ!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! 2 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΔΑΞΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ HANSHI GENZO IWATA, KYOSHI SHOKO SATO KAI KYOSHI TANZADEH  ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚETΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ  O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ!ΤΕΧΝΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11/19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑ. ΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU JUN-SHIHAN ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6οDAN ΗΤΑΝ HEIAN SANDAN, JUROKU, ANANKO KAI GOJUSHIHO ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ SHITO-RYU ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ. 
ΜΟΥΣΙΚΟ  ΜΑΘΗΜΑ!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!
ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11/19 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΖΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΛΙΚΑ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!
ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΕΛ.Ο.Κ.!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ ΟΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΟΡΓΩΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΙΣΕ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΟΔΙΓΟΥΣΕ!ΠΑΡΕΛΑΣΗ  28ης  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΥΨΙΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΛΙΣΕ ΜΕ ΕΚΡΙΒΕΙΑ ΛΕΠΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! ΑΓΙΑΣΜΟΣ  2019

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/10/19 ΤΕΛΕΣΤΙΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ SHITO-RYU ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣTΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ! ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ  ΜΕ  ΕΙΣΗΓΗΤEΣ  ΤΟΝ  ΚYOSHI  SOKO  SATO  8o DAN  ΚΑΙ  ΚΥΟΣΗΙ  ΤΑΝZADEH  ΟΠΟΥ  ΤΟ  ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΗΣΕ  Ο  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΤΟΥ  SHITO-RYU  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  JUN-SHIHAN  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  6ο  DAN  W.S.K.F.  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΕΚΠΛΗΞΗ!

ΕΙΧΑΜΕ  ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/9/19  ΝΑ ΜΑΣ  ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ  Ο  ΓΝΩΣΤΟΣ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΚΟΥΙΝ!  ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΜΥΣΤΙΚΑ  ΤΩΝ  ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ  ΜΑΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΠΟΛΥ  ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ  ΤΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΕΚΠΛΗΞΗ.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΚΑΜΠ  2019.

Στις 12~16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο εκπαιδευτικό κάμπ του Ελληνικού Σιτοκάι.
Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με τις δραστηριότητες όπως πρωινό τρέξιμο, προπονήσεις και σεμινάριο, επίσκεψη στο μοναστήρι Οσίου Παταπίου και παιχνίδια! Επίσης πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Dan του Ελληνικού Σιτοκάι.
Στο σεμινάριο έμαθαν οι συμμετέχοντες το Κάτα Chatanyara-Kusanku της αρχικής έκδοσης όπως μεταδόθηκε. 
Αυτή η εκδήλωση όχι μόνο προσφέρει περισσότερες γνώσεις σε όσους συμμετάσχουν, αλλά φέρνει τα μέλη πιο κοντά ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Αυτή η εμπειρία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για όλους.


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  HELLENIC  KARATE-DO  SHITOKAI

ME  MEΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΟΙ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  1ου  DAN  HELLENIC  KARATE-DO  SHITOKAI,  ΟΠΟΥ  Ο  ΚΑΡΑΣΙΓΚΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΚΟΥΤΛΟΓΛΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΕΚΑΝΑΝ  ΜΙΑ  ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΝΑ  ΑΠΟΚΤΙΣΟΥΝ  ΤΟ  1ο  DAN.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ  ΠΑΝΤΑ  ΑΞΙΟΙ!!!


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  KYU  ΚΑΙ  ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ!

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-6-19  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ   ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  KYU  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ.  ΜΙΑ  ΜΕΡΑ  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ  ΗΡΘΕ  Η  ΔΙΚΑΙΩΣΗ  ΚΟΠΩΝ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΚΑΙ  ΕΞΕΛΙΞΗ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΑΣ! ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΟΔΟ  ΣΤΗΝ  ΖΩΗ  ΤΟΥΣ!!!  ΕΤΣΙ  ΕΚΛΕΙΣΕ  ΜΙΑ  ΠΟΛΥ  ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΟΠΟΥ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ  ΕΝΑ  ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΜΕ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ,  3  ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ  (2  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ  ΚΑΤΑ-ΚΟΥΜΙΤΕ  ΚΑΙ  ΜΙΑ  5  ΘΕΣΗ  ΣΤΟ  ΚΑΤΑ)  ΣΤΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΤΟΥ  SHITO-RYU  ΣΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ.  ΦΥΣΙΚΑ  ΤΗΝ  ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΗ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΤΟΥ  SHITO-RYU  HANSHI  GENZO  IWATA!!!


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!

Την Δευτέρα 24/6/19 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαύρης ζώνης και Dan της παγκόσμιας ομοσπονδίας του Shito-ryu με αρχιεξεταστή τον ίδιο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Hanshi Genzo Iwata. Επίσης επιτροπή ήταν ο Gidon Schwabe αντιπρόσωπος του Ισραήλ Shitokai, ο Μοσχόβας Ιωάννης Αντιπρόσωπος του Hellenic Shitokai και η Ζεύκης Ούτο Μάμι. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πολυδωρόπουλος Κλεομένης 3o Dan W.S.K.F..

Καρακατσάνη Μαρία-Ελενη Shodan-Ho

Zaφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος Shodan-Ho.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την μεγάλη επιτυχία και εξέλιξη τους. Πάντα άξιοι να πρεσβεύουν τα ιδεώδη του ιδρυτή Kenwa Mabuni!!!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα διπλώματα είναι τα μόνα διεθνή που αναγνωρίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Shito-ryu!!!

ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  SHITO-RYU  ΣΤΗΝ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ!

 Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό τεχνικό σεμινάριο ως εισηγητή τον Hanshi Genzo Iwata. Το σεμινάριο χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρωινό και το απογευματινό. Στο πρωινό οι συμμετάσχοντες με καφέ ζώνη και πάνω έμαθαν το Κάτα Papuren, ενώ με άλλες ζώνες το Heian Godan. Στο δεύτερο μέρος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ώστε κάθε ομάδα να μάθουν τα Κάτα ανάλογα με τις ζώνες και μετά όλοι μαζί τα Kihon. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με το σεμινάριο, και ο δάσκαλος Genzo Iwata και ο καλεσμένος Shihan Gidon Schwabe, αντιπρόσωπος του Shitokai Ισραήλ εντυπωσιάστηκαν από την διοργάνωση μας.

   Στην ολοκλήρωση σεμιναρίου έγιναν οι απονομές στους επισήμους προσκεκλημένους Hanshi Genzo Iwata, Shihan gidon Schwade, στον Ιάπωνα πρέσβη Yasuhiro Shimizu, την βουλευτή B΄ Πειραιά κα. Νίνα Κασιμάτη, τον βουλευτή Β΄ Πειραιά κ. Ιωάννη Τραγάκη και την αντιδήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κα. Περδίκη Παναγιώτα. 

   Ήταν πραγματικά μεγάλο γεγονός ότι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Shitoryu Karatedo επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά. Όλα τα μέλη του Hellenic Karate-Do Shitokai είναι περήφανα που φιλοξενήσαμε τον πρόεδρο στην Ελλάδα, καθώς και ευγνώμονες για όλους που στήριξαν αυτήν την διοργάνωση.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  HELLENIC  SHITOKAI!

Το Σάββατο στις 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι Προαγωγικές Εξετάσεις του Hellenic Karate-Do Shitokai στο Dojo μας.
Τα αποτελέσματα είναι:

Shodan-Ho (Μαύρη Ζώνη)
Καρακατσάνη Μαρία-Ελένη
Ζαφειριάδης Πρόδρομος-Χρήστος

Sandan (3o Dan)
Πολυδωρόπουλος Κλεομένης

Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια και κατάκτηση των στόχων τους και ταυτόχρονα πήραν και το εισιτήριο για τις εξετάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!!!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ.

ΣΤΙΣ 25-5-19 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!
ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-4-19 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩΝΤΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΤΕΧΝΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-3-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ HEIAN-YONDAN, TO MATSUMURA-ROHAI KAI TO PAPUREN! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ! ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ HANSHI GENZO IWATA 8o DAN!!! 
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ Ε' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΒΡΕΧΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ  ΜΑΣ!

ΣΗΜΕΡΑ 12-4-19  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κ.ΒΡΕΤΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΥΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ (ΕΚΛΕΨΕ) ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!
ΠΑΡΕΛΑΣΗ  25ης  ΜΑΡΤΙΟΥ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΗΓΟ!!! ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥΣ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  6oυ  DAN  W.S.K.F.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΠΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ 6ο DAN TOΥ SHITO-RYU  Ο  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ!!! ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!! 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 5η ΘΕΣΗ! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑ Η ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΜΙΤΕ. Ο  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΑΤΕΚΤΙΣΕ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΑΠΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ... ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ SHITOKAI ΠΟΥ ΝΙΚΑ ΙΑΠΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΓΙΑ ΡΕΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
ΕΠΙΔΕΙΞΗ  2019!

Στις 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Hellenic Karate-Do Shitokai στο κλειστό στάδιο Ν. Ικονίου Περάματος όπου συμμετείχε και ο σύλλογος μας. Τα μέλη του Hellenic Karate-Do Shitokai έδειξαν τις καθημερινές τους προσπάθειες και την πρόοδο τους μέσα από την τεχνική επίδειξη. Καλεσμένοι ήταν ο Δήμαρχος Περάματος, Αντιδήμαρχοι και πολλοί εκπαιδευτές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Επίσης φέτος είχαμε την μεγάλη τιμή να παρευρεθεί ο Ιάπωνας πρέσβης, ο οποίος παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον και  ενθουσιασμό την επίδειξη μας.  Όλοι οι θεατές χειροκρότησαν με θαυμασμό την επίδειξη των μελών μας από κάθε ηλικία και έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την διοργάνωση!ΠΑΡΤΥ  ΜΑΣΚΕ!

ΣΤΙΣ 24-2-19 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑΥΡΟΣ 3. ΕΞΟΧΗ ΠΑΡΕΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΟΡΟΣ, ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!!
ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΚΟΠΗ  ΤΗΣ  ΠΙΤΑΣ  ΜΑΣ!!!

ΣΤΙΣ 26-1-2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΖΗΛΟ, ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΙΣΑΝ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΖΩΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ  ΜΕ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ!

ΣΗΜΕΡΑ 21/12/18 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΗΤΑΝ ΑΣΗΝΑΓΩΝΙΣΤΑ. ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ. ΥΠΟΔΕΧΤΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!  ΤΟ  Δ.Σ.  ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!ΓΟΝΕΙΣ-ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ  19/12/18  ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12/2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ W.S.K.F. ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ SHISOCHIN KAI TO GOJUSHIHO. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!ΚΥΠΠΕΛΟ  ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ. Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΗΜΜΕΤΗΧΕ ΜΕ 2 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΙΣΑΝ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΜΙΤΕ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ  ΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΣΤΟ  ΒΕΛΓΙΟ!

Ο  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΣ  ΤΟΥ  HELLENIC SHITOKAI  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ HANSHI GENZO IWATA ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ SHITO-RYU ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΟSHI TANZADEH!ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ  ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ  2018.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΣΗΜΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΗΜΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ  2018.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ 2018. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΙΡΙΖΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΨΥΧΩΝΑΝ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΕΚΤΙΣΑΝ 1 ΧΡΥΣΟ, 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 8 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ 32 ΑΘΛΗΤΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ Κ. ΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΑΓΙΑΣΜΟΣ  2018.

ΣΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΤΟΙΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!ΠΑΡΕΛΑΣΗ  28ης  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2018.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΦΗΒΩΝ.

6-7  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΑΝ  2  ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΜΑΣ  ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΦΗΒΩΝ.  ΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΥΤΟ  ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ  ΑΝΕΒΕΝΕΙ  ΚΑΙ  ΨΙΛΑ  ΤΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΜΑΣ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΠΟΣΟ  ΠΟΛΥ  ΕΧΟΥΝ  ΑΝΕΒΕΙ  ΤΕΧΝΙΚΑ  ΚΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ  ΜΙΑ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΙΣ  ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΜΑΣ!!!ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ  ΚΑΙ  DAN.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ DAN ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ SHODAN-HO (ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ) Ο ΚΟΥΤΛΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΣΤΟ SHODAN (1o NTAN) O ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΓΙΑ ΡΕΑ. ΕΝΩ ΓΙΑ NIDAN (2ο ΝΤΑΝ) Ο ΟΥΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ 1ου ΝΤΑΝ ΕΛ.Ο.Κ. ΣΤΟΝ ΤΣΙΑΝΤΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΚΑΜΠ  2018.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ SUPARRINPEI ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ DAN ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΥΨΙΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ! ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΝ ΕΚΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΟ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ SHITO-RYU HANSHI GENZO IWATA 8oDAN. ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΜΕ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ!!!EΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΖΩΝΩΝ  ΣΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-6-2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ, ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΒΟΥΡΗ. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ SHITOKAI ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ SHITO-RYU ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ Η' ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ!!!
ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

ΣΤΙΣ 3-6-2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΝΙΛΗΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ! ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ BULLYING ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ, ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΩΜΜΑΤΙ. ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΔΙΔΑΧΤΙΚΑΝ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΔΑΧΤΙΚΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ!!!ΚΥΠΠΕΛΟ SHITO-RYU.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΧΡΥΣΑ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ 10-4-2018  ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ... ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 15-6 ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΥΣΧΗΣΕΙΣ... ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΣΑΝ (ΕΝΥΣΧΗΜΕΝΟΙ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΗΤΑΝ 10-4 ΥΠΕΡ ΜΑΣ!!! ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Ο (ΧΙΜΕΝΕΘ) ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΘΩΡΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΩΤΙΑ!!! 3 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ!!!

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΚΑΡΔΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ!!!  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ.

ΣΤΙΣ  5-4-18 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΑΝΤΩΝΙΟ. ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΧΤΗΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ!ΑΠΟΝΟΜΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ!

ΣΗΜΕΡΑ  2-4-18 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ. ΣΤΟΝ Κ.ΑΚΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!!ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΠΑΙΔΙΑ!!!

28-3-2018 ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΡΩΝΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΝΕΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΕΓΑΛΟΥΣ)..? ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΙΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΧΑΡΑ!!!ΠΑΡΕΛΑΣΗ  25ης  ΜΑΡΤΙΟΥ  2018.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΑΝ ΒΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ  ΜΑΡΤΙΟΥ!

ΣΤΙΣ 17-3-18  ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.ΕΠΙΔΕΙΞΗ  2018!!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ. Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ, ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DOJO. Η ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ, Η ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΑΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΔΕΙΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΜΕΤΗΧΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΑΣ!!!
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25-2-2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ W.S.K.F. ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ Κ. ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΤΟΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ SHITO-RYU. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΗΡΚΕΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕ ΑΠΛΟ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ  ΤΡΟΠΟ  ΣΕ  ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ  ΕΛ.Ο.Κ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛ.Ο.Κ. ΟΙ ΟΥΤΟ ΜΑΜΙ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΒΟΥΡΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ. Ο  Κ.ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗ 1ου DAN ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ!!!
ΠΑΡΤΥ  ΜΑΣΚΕ  2018.

ΣΤΙΣ 3-2-18 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ Η ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΕΣΗΣ, ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΤΟ ΑΦΘΩΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΛΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
ΚΟΠΗ  ΠΙΤΑΣ  ΚΑΙ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΖΩΝΩΝ!

     Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΙΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!
ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΟΛΟΚΑΡΔΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-12-17 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΩΗΣΑΝ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΠΑΙΔΙΑ!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΤΑ. ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΛΗΣΗΣ!!!ΤΕΧΝΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC KARATE-DO SHITOKAI  ΣΤΙΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΣ. ΟΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΡΑΚΑΚΙ ΤΟ ΝΙΣΕ'Ι'ΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΝΣΟΥ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ!

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Α' ΦΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ  19-11-17 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ  Ο  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΙΟ ΝΤΟΤΖΟ ΑΝΟΙΚΟΥΝ!!!  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'' ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ  ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-11-2017 ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ  ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΚΑΡΔΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ 3 ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΤΥΧΑΙΡΟΙ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 32. ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!!!ΠΑΡΕΛΑΣΗ  28ης  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2017.

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!!! ΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΓΙΑΣΜΟΣ  2017.

ΣΗΜΕΡΑ 27-10-17 ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΤΕΣΤ  ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ  2017.

ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΙΣ  15/10/2017.  ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:
1ος ΤΣΙΜΠΙΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΩΜΗ)
2ος ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΣΕΡΓΙΟΣ (2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΩΜΗ)
3η ΤΑΧΤΑ ΑΡΓΥΡΩ (1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΩΜΗ)
ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΛΟΓΟ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΟΜΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!
 4ος  ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΑΡΙΟΣ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!ΕΚΤΑΚΤΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  HELLENIC SHITOKAI.

O A.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝ. Ο Κ. ΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ 2ο DAN. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΦΩΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


ΙΑΠΩΝΙΑ  2017!

Ο  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΣ  ΤΟΥ  HELLENIC SHITOKAI  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΙΚΕ  ΤΟ  ΑΡΧΗΓΕΙΟ  ΤΗΣ  W.S.K.F.  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ  ΤΟΥ  ΔΑΣΚΑΛΟ  ΚΑΙ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  HANSHI  GENZO  IWATA  8o DAN.  Η  ΥΠΟΔΟΧΗ  ΗΤΑΝ  ΥΠΕΡΟΧΗ  ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ  ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΣΕ  ΓΝΩΣΗ.  ΕΙΧΕ  ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΝΑ  ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ  ΤΕΧΝΙΚΕΣ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΘΕΜΑΤΑ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΕΡΘΕΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ!


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ  ΚΑΙ  DAN!!!

ΣΤΙΣ 16/7/2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ DAN ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΙΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ OI ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΣΙΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΓΙΑ ΡΕΑ, ΤΑΜΠΙΜΠ ΖΑΝΤΕ ΑΝΤΙΜΠΙ ΔΑΝΙΗΛ, ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΧΑΤΖΗΚΕΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΣΟΡΩΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ. ΣΤΟ 1ο DAN  ΓΙΑΝΝΟΥ  ΑΝΝΑ  ΚΑΙ  ΜΑΝΙΣΗ  ΗΛΙΑΝΝΑ  ΕΝΩ  ΣΤΟ  2ο  DAN  Ο  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΚΑΜΠ.

ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI. ΩΣ  ΕΠΙΣΗΜΑ  MEΛΗ ΤΟΥ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ SHITO-RYU ΟΠΩΣ ΚΙΧΟΝ, ΚΑΤΑ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ DAN. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΑΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ!!!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. ΕΝΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΒΡΟΧΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΟΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗΣ  ΧΡΟΝΙΑΣ  ΜΑΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΒΡΑΒΕΥΣΗ  ΤΩΝ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΑΣ,  ΣΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΟΥ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ  ΣΕ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΤΟΥ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΕΠΙΔΟΣΗ  ΣΤΟ  1  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  HELLENIC  SHITOKAI.  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΔΩΘΗΚΕ  ΕΝΑ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ  ΔΩΡΟ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΚΕΡΑΣΜΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!!!  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ!  


ΚΥΠΕΛΛΟ  WADO  2017.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ WADO 2017 27 ΚΑΙ 28 ΜΑΙΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 5 ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΤΑΚΤΟΝΤΑΣ 4 ΧΡΥΣΑ, 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ  ΜΑΪΟΥ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΙΟΥ 2017 ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΗΤΑΝ ΒΑΘΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ!!!


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ  2017.

ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο  Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. ΟΙ 6 ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 9 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!


ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ  Β.

ΤΗΝ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΙΑ Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ. ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!ΚΥΠΕΛΛΟ  SHITO-RYU  2017.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SHITO-RYU 2017 ΚΑΤΑΚΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 ΧΡΥΣΑ, 6 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 20 ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΙΩΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΔΗΛΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! Ο  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 1)  ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 2) ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ SHITOKAI ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. 3) ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/3/17 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥΣ Ε' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΠΕΛΟΥ SHITO-RYU. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!


25η  ΜΑΡΤΙΟΥ  2017.

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!


ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.

H EΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΣΤΟ 4 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITO-RYU ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ KYOSHI SHOKO SATO 8o DAN. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο SENSEI KYOSHI SHOKO SATO ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. 


ΕΠΙΔΕΙΞΗ  2017.

ΣΤΙΣ 11-3-2017 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Κ.ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Κα. ΣΥΡΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Κα. ΠΕΡΔΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ Κ.ΜΟΣΧΟΒΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κ.ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κα. ΣΥΡΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΣΥΝΕΓΧΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΗΘΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!ΔΙΕΘΝΗ  ΝΕΑ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ HANSHI O SENSEI GENZO IWATA KAI ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΤΟΥ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ  ΕΚΛΕΧΤΙΚΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤHΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ SHITO-RYU (W.S.K.F.) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ  ΠΑΡΤΥ  2017.

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΙΣ 18/2/17. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΗΧΟ ΠΑΡΤΥ, ΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ, ΧΩΡΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΜΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  HELLENIC  SHITOKAI.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΧΤΙΚΑΝ ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΟΤΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΠΑΪΠΟ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝOI ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ  ΤΟΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ!!!

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ 24 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 1.5 ΕΩΣ 17.5 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΚΟΠΗ  ΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ!

ΣΤΙΣ 28/1/2017 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΖΩΝΩΝ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΗΦΤΙΚΑΝ ΜΕ ΣΙΡΙΤΗ Ή ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΤΥΧΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Η ΜΟΥΧΤΑΡΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Η ΜΑΝΙΣΗ ΗΛΙΑΝΝΑ, Ο ΣΟΡΩΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΠΕΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΑ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!


Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  ΟΠΟΥ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ  ΤΟ  ΧΙΟΝΙ  ΜΕ  ΑΥΘΟΝΟ  ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΞΕΦΕΥΓΩΝΤΑΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΜΕ  ΤΟ  ΜΕΓΑ  ΣΠΥΛΑΙΟ  ΟΠΟΥ  ΜΑΣ  ΞΕΝΑΓΙΣΑΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΟΥ!  ΤΕΛΟΣ  ΚΑΘΗΣΑΜΕ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΙΑΚΗ  ΤΑΒΕΡΝΑ  ΚΑΙ  ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ  ΤΟ  ΦΑΓΗΤΟ  ΟΠΟΥ  ΕΙΧΑΜΕ  ΚΑΙ  ΠΟΛΛΕΣ  ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ  ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ  ΜΕ  ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/1/2017 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΟΠΟΥ ΣΗΜΜΕΤΗΧΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Η ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΠΟΥ ΩΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΗΧΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΖΩΝΩΝ.

   ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΙΣ 14/1/17. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΜΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!!!ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  HELLENIC  SHITOKAI.

ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 29-12-2016 ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI EΔΕΙΞΑΝ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΒΑΘΜΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 2ο DAN, ΠΟΛΥΔΟΡΩΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ 1o DAN ΚΑΙ ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SHITO-RYU!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ.

ΣΤΙΣ 23-12-2016 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!Η  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΜΑΣ.

ΣΤΙΣ  22/12/2016  Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΜΑΣ. ΤΟ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ  ΑΛΛΑ  ΚΥΡΙΟΣ  ΤΟ  ΚΕΦΙ  ΗΤΑΝ  ΕΚΔΗΛΟ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ  ΠΟΥ  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΟΥΣΑΝ  ΤΗΝ  ΓΙΟΡΤΗ  ΜΑΣ.  ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΕΚΛΕΨΑΝ  ΤΙΣ  ΚΑΡΔΙΕΣ  ΜΙΚΡΩΝ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΩΝ. ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΑΣ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ  ΓΙΑ  10η  ΣΥΝΕΧΗ  ΧΡΟΝΙΑ  Ο  ΑΓ-ΒΑΣΙΛΗΣ  ΟΠΟΥ  ΜΑΣ  ΜΟΙΡΑΣΕ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΔΩΡΑ  (ΕΠΙΔΗ  ΦΥΣΙΚΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΤΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΠΑΙΔΙΑ!!!)  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΦΑΓΗΤΟ  ΜΕ  ΤΑ  ΤΡΟΜΕΡΑ  ΜΑΣ  ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ.  ΟΜΩΣ  ΑΥΤΗ  ΜΑΣ  Η  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΠΕΡΑ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΕΜΦΑΝΗ  ΧΑΜΟΓΕΛΑ  ΣΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ  ΝΑ  ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΧΑΜΟΓΕΛΑ  ΣΕ  ΑΛΛΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΕΣΩ  ΤΟΥ  ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ  ΤΟΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ.  ΕΤΣΙ  ΒΓΑΛΑΜΕ  ΤΟΝ  ΚΟΥΜΠΑΡΑ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΟΤΙ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΔΙΑΘΕΣΑΝ  ΣΗΜΕΡΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΜΕΡΕΣ  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΠΑΜΕ  ΣΤΗΝ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΜΑΣ  ΕΚΕΙ  ΘΑ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΝΑ  ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ  ΧΡΗΜΑΤΑ,  ΤΡΟΦΙΜΑ  ΚΑΙ  ΟΤΙ  ΑΛΛΟ  ΕΧΕΤΕ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.  ΦΥΣΙΚΑ  ΔΕΝ  ΤΟ  ΚΑΝΟΥΜΕ  ΟΥΤΕ  ΕΠΙΔΗ  ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ  ΑΥΤΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΑΛΛΑ  ΟΥΤΕ  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΠΟΙΟ  ΕΠΑΙΝΟ  ΓΙΑ  ΑΥΤΟ.Ο  Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΟ  ΚΑΝΑΛΗ  Ε'.

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20-12-16 ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ κα. ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ. ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26-12-16.ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ.

ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΗΜΜΕΤΗΧΕ Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ  ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2016 ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΗΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΕΓΧΡΩΜΩΝ Κ' ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΕΛ.Ο.Κ.

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΗ Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ 2016. ΟΙ 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 3 ΧΡΥΣΑ, 9 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 2600 ΣΗΜΜΕΤΟΧΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ!!!


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ.

ΣΤΙΣ 17/11/2016 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!


ΤΕΧΝΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΙΣ 12-11-2016. ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΗΤΑΝ ΤΟ SEPAI. ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΝΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ SHITO-RYU ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!!!ΤΕΧΝΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΠΗΡΕ  ΜΕΡΟΣ  ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ  Α.Π.Σ.ΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ  ΚΑΤΑ  ΗΤΑΝ  Ο  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΟΠΟΥ  ΔΙΔΑΞΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΖΟΥΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΤΖΟΥ-ΣΙΧΟ. ΜΑΣ  ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΝΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΠΑΡΕΛΑΣΗ  28η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ 28-10-2016 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 40. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΨΟΓΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ HELLENIC SHITOKAI.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ HELLENIC SHITOKAI ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ, ΜΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ SHITO-RYU!!! ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΚΟΥΜΙΤΕ. Ο ΣΑΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΡΕΠΑΣΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ. O  MOΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ)!!! ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΗΘΕΙ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 4 ΜΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!ΑΓΙΑΣΜΟΣ  2016.

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!!!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ  ΕΛ.Ο.Κ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝ 21 ΕΤΩΝ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΜΙΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΤΕΚΑ!!! Ο ΜΠΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΜΙΤΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΕΝΤΑΣΕΤΕ  ΣΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ!  ΟΜΩΣ  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΟ,  ΤΗΝ  ΜΕΝΕΞΗ  ΕΛΕΝΗ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΠΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ  ΚΑΤΑ  ΠΟΛΥ  ΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΑΣ  ΜΗΝ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΝΑ  ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ!  ΕΠΙΣΗΣ  ΘΑ  ΗΘΕΛΑ  ΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  ΤΗΝ  ΜΑΜΙ  ΟΥΤΟ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΣΑΧΛΑ  ΚΥΡΙΑΚΟ  ΠΟΥ  ΗΤΑΝ  ΟΛΟ  ΤΟ  Σ.Κ.  ΔΙΠΛΑ  ΣΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ!!!ΕΝΑΡΞΗ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 - 8 - 2016 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 ΕΩΣ 21:00 (6:00 - 9:00). ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 - 9 - 2016 ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 345 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 18:00 - 19:00 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 19:30 - 20:30. ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Κ. ΒΑΡΝΑΛΗ 90 ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ 19:00 - 20:00. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 693721697
ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ  2016.

   Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΙΣ  18-7-2016  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,  ΕΙΧΑΝ  ΕΞΟΡΜΗΣΗ  ΣΤΟ  ΑΙΓΑΛΕΩ  ΟΡΟΣ  ΔΙΑΝΕΙΩΝΤΑΣ  ΑΡΚΕΤΑ  ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ  ΒΡΑΧΟΔΟΥΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΓ.  ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ.

    Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ  4  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΣΤΟ  ΔΙΕΘΝΕΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΟΙΧΤΩΝ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ  ΠΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΤΟΥΣ  ΑΓ.  ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ  ΣΤΙΣ  2 ΚΑΙ  3  ΙΟΥΛΙΟΥ.  Ο  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΜΠΑΛΗΣ  ΠΕΙΡΕ  ΧΡΥΣΟ  ΣΤΑ  ΚΑΤΑ,  Ο  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  ΑΣΗΜΕΝΙΟ  ΣΤΑ  ΚΑΤΑ  ΚΑΙ  ΧΑΛΚΙΝΟ  ΣΤΟ  ΚΟΥΜΙΤΕ,  Η  ΜΕΝΕΞΗ  ΕΛΕΝΗ  ΧΑΛΚΙΝΟ  ΚΑΤΑ  ΚΑΙ  ΚΟΥΜΙΤΕ  ΚΑΙ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΑΣΗΜΕΝΙΟ  ΣΤΟ  ΚΟΥΜΙΤΕ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΤΟΥΣ!!!
ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΣΤΟ  7ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

    ΣΤΙΣ  19-6-2016  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΗΤΑΝ  ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΗΝ  ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ  ΤΟΥ  7ου  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ  ΤΟ  ΚΑΡΑΤΕ.  ΟΙ  4  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ,  ΓΙΑΝΝΟΥ  ΑΝΝΑ,  ΜΕΝΕΞΗ  ΕΛΕΝΗ  ΚΑΙ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΗΤΑΝ  ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΙ  ΣΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΟΥΣ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΓΟΝΕΩΝ  ΚΑΙ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  Κα.  ΥΒΟΝΗ  ΜΕΝΕΞΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΤΗΣ  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ  ΤΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ.

    ΣΤΙΣ  17-6-2016  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ  ΟΠΟΥ  ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΕ  Η  ΓΙΑΝΝΟΥ  ΑΝΝΑ ΤΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΤΗΣ  ΗΤΑΝ  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΟ  ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ  ΖΗΛΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΠΟΚΤΙΣΗ  ΤΗΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΦΕΡΕ.  ΕΤΣΙ  ΑΝΟΙΓΕΙ  ΤΟΝ  ΔΡΟΜΟ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ  ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΜΕ  ΤΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΤΗΣ.
ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ.

    ΣΤΙΣ  17-6-2016  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΤΙΣ  ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΠΟΛΥ  ΖΗΛΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΤΗΣ  ΑΝΩΤΕΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ  ΜΙΑ  ΦΟΒΕΡΗ  ΕΙΚΟΝΑ  ΤΡΑΝΤΑΖΟΝΤΑΣ  ΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ.  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΓΙΝΕ  Η  ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ,  ΟΠΟΥ  ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΑΥΤΗΝ  ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ  Ο  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΕ  ΔΙΕΘΝΗ  ΠΛΕΟΝ  ΔΙΑΚΡΗΣΕΙΣ,  Ο  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ  ΟΛΕΣ  ΟΙ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ.  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ  ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΕΞΕΡΕΤΙΚΕΣ  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ  ΤΟΥΣ.  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΔΩΘΗΚΑΝ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΔΩΡΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑΝ  ΜΕ  ΕΝΑ  ΠΑΓΩΤΟ.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  ΑΚΟΜΑ  ΠΙΟ  ΔΥΝΑΤΑ  ΜΕ  ΝΕΟΥΣ  ΣΤΟΧΟΥΣ!!
ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟΥΣ  ΑΓ-ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ  2016.

    Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΙΣ  12-6-2016  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟΥΣ  ΑΓ-ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ.  Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΗΤΑΝ  ΜΕΓΑΛΗ  ΜΙΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΟΣΤΟΣ  ΤΟ  ΑΝΕΛΑΒΕ  ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ.  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,  ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΛΛΑ  ΚΥΡΙΟΣ  ΟΤΙ  ΟΛΟΙ  ΜΑΣ  ΔΕΘΗΚΑΜΕ  ΚΑΙ  ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ  ΑΚΟΜΗ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ  ΤΟ  ΚΕΡΔΟΣ  ΟΛΩΝ  ΜΑΣ!!!ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΣΤΟ  10ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

     ΣΤΙΣ  10-6-16  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΓΟΝΕΩΝ  ΚΑΙ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΤΟΥ  10ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΚΑΡΑΤΕ  ΚΑΙ  ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ.  ΗΤΑΝ  ΜΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ  ΝΟΤΑ  ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ  ΥΠΕΡΟΧΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥΣ.  ΘΑ  ΗΘΕΛΑ  ΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  ΤΗΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  Κα ΤΣΟΛΑΚΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΟΠΩΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΑΥΤΗ!!!ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ.

     ΑΠΟ  2  ΕΩΣ  5  ΙΟΥΝΙΟΥ  2016  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΚΑΡΑΤΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.  Ο  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΠΕΡΑΣΕ  ΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΕ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΑΝΕΒΕΝΩΝΤΑΣ  ΣΤΟ  ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ  ΒΑΘΜΟ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΣΤΑ  ΚΑΤΑ.SHITO-RYU  2016

    Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΗΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ  SHITO - RYU  2016  ΜΕ  24  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΛΑΒΕ  8  ΧΡΥΣΑ,  13  ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΚΑΙ  14  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΕΙΑ.  ΗΤΑΝ  Η  ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΜΑΣ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΑΠΟ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΠΟΥ  ΣΗΜΜΕΤΕΧΕΙ  ΣΤΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.  ΝΑ  ΗΤΑΝ  ΤΟ  ΘΕΜΑ  ΤΩΝ  ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ?  ΤΗΝ  ΠΟΛΥ  ΟΜΑΔΙΚΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ?  ΤΗΝ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ?  ΤΗΝ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΣΕΒΑΣΜΟ  ΤΩΝ  ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ?  ΤΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ?  ΤΗΝ  ΘΕΡΜΗ  ΑΓΑΠΗ  ΤΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ  ΠΟΥ  ΗΤΑΝ  ΔΙΠΛΑ  ΜΑΣ  ΜΕΧΡΙ  ΤΗΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ?  ΚΑΙ  ΟΜΩΣ  ΗΤΑΝ  ΟΛΑ  ΜΑΖΙ!!!  ΟΛΑ  ΗΤΑΝ  ΑΨΟΓΑ!!!   ΗΤΑΝ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ  ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΓΙΑ  ΕΜΕΝΑ  ΚΑΙ  ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΑΡΔΙΑ  ΜΟΥ  ΟΛΟΥΣ  ΠΟΥ  ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ  ΣΕ  ΑΥΤΟ.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΕΔΕΙΞΑΝ  Η-Θ-Ο-Σ !!!<<Χ-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Σ   Α-Ν-Ε-Σ-Τ-Η>>

Η  ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΤΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ  ΜΑΣ  ΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  Η  ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΨΥΧΗΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΝΕΟ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ  ΞΕΦΕΥΓΩΝΤΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΚΟΤΑΔΙ.  ΕΥΧΟΜΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ  ΚΑΛΟ  ΣΑΣ  ΜΗΝΑ.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ.

Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΗΤΑΝ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΣΤΗΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ  ΤΟΥ  ΑΓΙΟΥ  ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.  ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΑΠΟ  ΚΑΡΔΙΑΣ  ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΑΓΩΝΕΣ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ  ΣΤΟ  ΠΕΡΑΜΑ!

    ΜΕ  ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΕΦΘΗΚΕ  Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΜΑΣ  ΣΤΟ  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ  ΣΤΟ  ΠΕΡΑΜΑ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΜΑΣ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΚΑΙ  Η  ΜΕΝΕΞΗ  ΕΛΕΝΗ  ΕΠΑΙΖΑΝ  ΣΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΤΟΥ  ΧΡΥΣΟΥ  ΜΕΤΑΛΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΜΕΝΕΞΗ  ΕΛΕΝΗ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ  ΠΑΜΕ  ΜΠΡΟΣΤΑ!!!ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ.

    ΣΤΙΣ  15-4-2016  Ο  Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΜΕ  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ  ΕΥΛΑΒΙΑ  ΗΤΑΝ  ΣΤΗΝ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΤΟΥ  ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  5ους  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ  ΤΗΣ  ΘΕΟΤΟΚΟΥ.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  Η  ΧΑΡΗΣ  ΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΜΑΣ  ΒΟΗΘΕΙΑ  ΣΑΣ!!!
ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΣΤΗΝ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

     ΣΗΜΕΡΑ  31/3/2016  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΔΕΛΤΙΟ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΟΥ  ΚΑΝΑΛΙΟΥ  Ε'.  ΜΑΣ  ΔΩΘΕΙΚΕ  ΑΡΚΕΤΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΤΜΗΜΑΤΑ  ΜΑΣ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΟΝ  Κ. ΝΙΚΟ  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΑΥΤΗ!!!
ΖΩΝΤΑΝΑ  ΣΤΙΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ  Ε'.

     Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25η  ΜΑΡΤΙΟΥ  ΒΡΕΘΗΚΕ  ΣΤΟ  ΣΤΟΥΝΤΙΟ  ΤΟΥ  ΚΑΝΑΛΙΟΥ  Ε'.    ΣΤΙΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΜΕ  ΤΟΝ  Κ. ΝΙΚΟ  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.  ΗΤΑΝ  ΜΙΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ  ΠΟΥ  Η  ΡΩΗ  ΤΩΝ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΕΤΡΕΧΕ  ΖΩΝΤΑΝΑ!  ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ  ΠΟΛΥ  ΠΟΥ  ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ  ΑΠΟ  ΚΟΝΤΑ  ΕΝΑΝ  ΤΟΣΟ  ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ  ΜΕ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ  ΑΠΟΨΗ!!!
25η  ΜΑΡΤΙΟΥ  2016.

    ΣΤΑΘΕΡΑ  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΔΕΙΧΝΕΙ  ΤΟ  ΔΥΝΑΜΙΚΟ  ΠΑΡΟΝ  ΚΑΙ  ΤΙΜΑ  ΤΟΥ  ΗΡΩΕΣ  ΤΟΥ  1821  ΠΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΔΡΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΘΑΡΟΣ  ΤΟΥ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΝΑ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΟΥΡΚΙΚΟ  ΖΗΓΟ!  ΕΤΣΙ  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΜΑΘΑΙΝΕΙ  ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΙΔΑΝΙΚΑ  ΣΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΣΤΙΣ  ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!!!  ΧΡΟΝΙΑ  ΣΑΣ  ΠΟΛΛΑ!!!
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  HELLENIC  SHITOKAI.

    ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  20-3-2016  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΤΕΧΝΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΜΕ  ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΑ  ΚΑΤΑ.  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΗΤΑΝ  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΥ  ΔΥΝΑΤΟ   ΜΕ  ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ  ΕΠΙΠΕΔΟΥ  ΤΩΝ  ΚΑΤΑ,  ΤΗΣ  ΑΝΑΛΥΣΗΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ.  ΟΛΑ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΤΟΥ  HELLENIC  SHITOKAI  ΕΜΕΙΝΑΝ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ.  ΤΟ  ΤΕΧΝΙΚΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΤΩΝ  ΜΕΛΩΝ  ΗΤΑΝ  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΥ  ΥΨΙΛΟ  ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΕΤΣΙ  ΕΝΑ  ΠΟΛΥ  ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ  ΜΕΛΛΟΝ  ΜΕ  ΑΜΕΣΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
ΠΑΡΤΥ  ΜΑΣΚΕ  2016.

     Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΓΙΑ 8η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ, ΧΑΡΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΧΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΡΟΛΟΥ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ!!!
ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΣΤΗΝ  ΑΥΣΤΡΙΑ.

     ΑΠΟ  ΤΙΣ  4  ΕΩΣ  ΤΙΣ  6 - 3 - 16  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  SHITO-RYU  ΣΤΗΝ  ΑΥΣΤΡΙΑ,  ΥΠΟ  ΤΗΝ  ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ  ΤΟΥ  KYOSHI  SHOKO  SATO  8o DAN.  ΤΟ  HELLENIC  SΗΙΤΟΚΑΙ  ΗΤΑΝ  ΠΑΡΟΝ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ  5ο  DAN  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΟ  1o  DAN.  Η  ΤΕΧΝΙΚΗ  ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ  ΚΑΙ  Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΟΥΣ  ΗΤΑΝ  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!   ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ο  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΟΠΟΥ  ΚΑΙ  ΠΗΡΕ  2  ΧΡΥΣΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ  ΓΙΑ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ  ΤΟΥΣ!!!Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΟ  ΚΑΝΑΛΙ  Ε!

    ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26-2-2016  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΟ  ΚΑΝΑΛΙ  Ε'  ΣΤΗΝ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΗΣ  κα ΤΑΤΙΑΝΑΣ  ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ.  ΕΙΔΑΜΕ  ΑΠΟ  ΚΟΝΤΑ  ΤΟ  ΠΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΜΙΑ  ΖΩΝΤΑΝΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ  ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΓΙΑ  ΠΟΛΟΣΤΗ  ΦΟΡΑ  ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,  ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΗΘΟΣ  ΚΑΤΙ  ΠΟΥ  ΦΑΝΗΚΕ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΤΟΥ  ΚΑΝΑΛΙΟΥ  ΚΑΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ  ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΞΑΝΑ  ΕΚΕΙ!!!ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΖΩΝΩΝ.

    ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΟΥ  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΚΑΙ  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  ΕΔΩΣΑΝ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΕΠΟΜΕΝΟ  ΒΑΘΜΟ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΟΠΟΙΟ  ΚΑΤΕΙΧΑΝ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΑΡΚΕΤΑ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΜΑΧΗΤΙΚΟ  ΠΝΕΥΜΑ,  ΤΕΧΝΙΚΗ  ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ  ΚΑΙ  ΗΘΟΣ  ΟΠΩΣ  ΑΡΜΟΖΕΙ.  ΟΙ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ  ΣΤΙΣ  5  ΤΟ  ΑΠΟΓΕΥΜΑ  ΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ  31-1-2016  ΜΕ  ΤΙΣ  ΜΙΚΡΕΣ  ΖΩΝΕΣ  ΚΑΙ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ  ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ  ΣΤΙΣ  12  ΜΕ  ΤΙΣ  ΚΑΦΕ  ΚΑΙ  ΜΑΥΡΕΣ!  ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΠΟΔΟΣΗ  ΤΩΝ  ΠΑΙΔΙΩΝ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΟΛΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΠΑΡΑ  ΤΗΝ  ΠΟΛΥΩΡΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΠΑΝΤΑ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!ΚΟΠΗ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ.

    Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΙΣ  31-1-16  ΕΚΟΨΕ  ΓΙΑ  9η  ΣΥΝΕΧΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ  ΠΙΤΑ  ΤΟΥ.  ΤΟ  ΦΛΟΥΡΙ  ΕΠΕΣΕ  ΣΤΟΝ  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΕΤΣΙ  ΑΚΟΜΑ  ΠΙΟ  ΤΥΧΑΙΡΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΗΣ  ΣΤΟΥΣ  ΕΠΙΣΗΣ  ΤΥΧΑΙΡΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΓΟΝΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΟΥΣ  ΕΠΕΣΑΝ  ΤΑ  ΦΛΟΥΡΙΑ  ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΔΩΡΑ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ.

    Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ  ΠΟΥ  ΕΓΙΝΕ  ΣΤΑ  ΛΙΟΣΙΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ  ΣΤΙΣ  30-1-2016.  ΟΙ  3  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΥΨΗΛΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΗΘΟΥΣ  ΜΕ  ΣΕΒΑΣΜΟ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΤΙΠΑΛΟ  ΤΟΥΣ.  ΕΦΤΑΣΑΝ  ΜΙΑ  ΑΝΑΣΑ  ΠΡΙΝ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΚΑΠΟΙΑ  ΔΙΑΚΡΙΣΗ  ΑΛΛΑ  ΟΙ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΤΟΥΣ  ΚΡΙΘΗΚΑΝ  ΕΙΤΕ  ΜΕ  ΙΣΟΠΑΛΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΙΠΟΝ,  ΕΙΤΕ  ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ  ΣΤΟΝ  ΠΟΝΤΟ.  ΩΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΤΟΥΣ  ΕΙΜΑΙ  ΠΟΛΥ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ  ΓΙΑΤΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ  ΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΑΚΟΛΟΥΘΙΣΑΝ  ΤΙΣ  ΟΔΗΓΙΕΣ.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΙΔΩΝ.

     ΣΤΙΣ  16  ΚΑΙ  17  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2016  ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ  ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΙΔΩΝ.  Ο  ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  ΗΤΑΝ  ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ  ΤΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ.  ΟΙ  6  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΕΚΑΝΑΝ  ΜΙΑ  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΠΑΡΑ  ΤΙΣ  ΜΙΚΡΕΣ  ΖΩΝΕΣ  ΠΟΥ  ΚΑΤΕΧΟΥΝ  ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ  Ο  ΚΥΠΡΑΙΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ  ΤΗΝ  3η  ΘΕΣΗ  ΚΑΙ  Η  ΑΔΑΜ  ΝΕΦΕΛΗ  ΤΗΝ  5η.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ  ΚΑΙ  ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΛΑΘΗ  ΤΟΥΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!ΕΥΧΕΣ.

ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΚΑΙ  Ο  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΑΣ  ΕΥΧΟΝΤΑΙ  ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ,  ΧΑΡΑ  ΚΑΙ  ΕΥΤΥΧΙΑ  ΣΕ  ΕΣΑΣ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΣΑΣ!!!ΕΥΧΕΣ!

      ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΣΕ  ΕΣΑΣ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΣΑΣ!!!ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  2015.

Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΤΗΝ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ   ΓΙΟΡΤΗ  ΤΟΥ  ΣΤΙΣ  19-12-2015.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΚΕΦΙ  ΚΑΙ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ  ΠΑΙΧΝΙΔI  ΧΑΡΗΚΑΝ  ΚΑΙ  ΠΕΡΑΣΑΝ  ΠΟΛΥ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΥΠΟΔΕΧΤΙΚΑΜΕ  ΤΟΝ  ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ  ΠΟΥ  ΜΟΙΡΑΣΕ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΔΩΡΑ  ΚΑΙ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ  ΤΟ  ΠΛΟΥΣΙΟ  ΦΑΓΗΤΟ.  ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  19/12/2015  ΘΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΤΗΝ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΤΟΥ.  Η  ΓΙΟΡΤΗ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  ΣΤΙΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  7:00  ΕΩΣ  9:00  ΤΟ  ΑΠΟΓΕΥΜΑ.  ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΑΓΩΝΕΣ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ.

    ΣΑΡΩΣΑΝ  ΟΙ  5  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΣΤΟ  ΑΝΟΙΧΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ  ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ  ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ  1  ΧΡΥΣΟ,  2  ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΚΑΙ ΕΝΑ  ΧΑΛΚΙΝΟ  ΜΕΤΑΛΕΙΟ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΠΑΜΕ  ΔΥΝΑΤΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  2016!!!ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ  2015.

      Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ,  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  5-12-15  ΣΤΟΛΙΣΑΝ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΟΥ  ΤΟ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ  ΔΕΝΤΡΟ  ΜΑΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΣΧΟΛΗ  ΜΑΣ.  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΓΙΟΡΤΙΝΟ  ΚΛΗΜΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΝΑΛΟΓΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ.  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΜΑΣ!!!
2  ΔΙΕΘΝΕΣ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ  ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ.

    Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΕΧΕΙ  ΤΗΝ  ΧΑΡΑ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ  ΟΤΙ  ΣΤΟ  ΔΙΕΘΝΕΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ  MARMARA CUP OPEN ISTANBUL  ΠΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΤΙΣ  27-29  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΕΛΑΒΑΝ  ΜΕΡΟΣ  2  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΜΕ  ΜΙΑ  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑ  ΤΟ  ΠΟΛΥ  ΥΨΗΛΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ  2  ΤΡΙΤΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ.  ΜΑΣ  ΕΚΑΝΑΝ  ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ  ΟΧΙ  ΜΟΝΟ  ΣΑΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΑΝ  ΕΛΛΑΔΑ.  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΣΤΑΘΗΚΕ  ΔΙΠΛΑ  ΤΟΥΣ  ΟΧΙ  ΜΟΝΟ  ΗΘΙΚΑ  ΑΛΛΑ  ΣΥΝΕΒΑΛΕ  ΜΕ  ΕΝΑ  ΜΙΚΡΟ  ΠΟΣΟ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΕΛΑΦΡΙΝΕΙ  ΤΙΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΤΟΥΣ.  ΕΠΙΣΗΣ  Ο  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΜΕΛΟΣ  ΤΗΣ  Κ.Ε.Δ.  ΤΗΣ  ΕΛ.Ο.Κ.  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  Κ.  Ι. ΚΑΝΕΛΗ  ΚΑΙ  Ν. ΠΑΝΕΤΣΙΔΗ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΟΤΙ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΧΕΙ  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΟΥΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΠΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΗΤΑΝ  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΑΠΟ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,  ΑΘΛΗΤΕΣ,  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΣΥΝΟΔΟΥΣ  ΤΟΥΣ!!!
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ!

    ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  &  ΜΑΥΡΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΠΟΥ  ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ  ΣΤΑ  ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ  21-22/11/2015.  Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΑΨΟΓΗ  ΟΠΟΥ  Η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΔΕΙΧΝΕΙ  ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΠΑΡΑ  ΤΟΝ  ΤΕΡΑΣΤΙΟ  ΟΓΚΟ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΤΩΝ  ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ   2  ΧΡΥΣΑ,  5  ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΚΑΙ  8  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΕΙΑ  ΟΠΟΥ  ΤΑ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΑ  ΗΡΘΑ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΚΑΤΑ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΟΔΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ  ΜΑΣ!!!ΑΓΙΑΣΜΟΣ  2015.

     ΣΤΙΣ  6-11-2015  ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ  Ο  ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ  ΑΓΙΑΣΜΟΣ  ΤΩΝ  ΣΧΟΛΩΝ  ΜΑΣ.  ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ  ΚΛΗΜΑ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΑΚΟΥΣΑΝ  ΤΟΥΣ  ΣΤΟΧΟΥΣ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ  ΣΕΖΟΝ  ΜΕΤΑ   ΤΗΝ  ΤΕΛΕΣΗ  ΤΟΥ  ΑΓΙΑΣΜΟΥ.  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΚΑΙ  ΚΕΡΑΣΜΑ!!!ΠΑΡΤΥ  ΕΚΠΛΗΞΗ!

    ΜΙΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΕΚΠΛΗΞΗ  ΕΚΑΝΑΝ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΟΥ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΣΤΗΝ  ΔΑΣΚΑΛΑ  ΜΑΜΙ  ΠΟΥ  ΕΙΧΕ  ΤΑ  ΓΕΝΕΘΛΙΑ  ΤΗΣ  ΕΧΘΕΣ.  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ  ΕΙΧΕ  ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ  ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΕΦΝΙΔΙΑΣ  ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ  ΣΤΟΝ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.  Η  ΧΑΡΑ  ΤΗΣ  ΔΑΣΚΑΛΑΣ  ΜΑΜΙ  ΗΤΑΝ  ΕΜΦΑΝΗ  ΚΑΙ  ΜΑΣ  ΧΑΡΗΣΕ  ΠΟΛΛΑ  ΧΑΜΟΓΕΛΑ.  ΤΙΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΝΑ  ΤΑ  ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ,  ΧΑΡΑ  ΚΑΙ  ΠΟΛΛΕΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΣΤΟΧΟ  ΤΗΣ!!!ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ  ΜΕ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

     Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ  ΜΕ  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΙΣΙΟΔΑΞΙΑ  ΤΟΝ  ΝΟΕΜΒΡΙΟ  ΜΕ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΕΥΓΕΝΗ  ΑΜΥΛΑ.  ΜΕΡΙΚΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ  ΜΕ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΚΑΙ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΟ  ΣΑΣ  ΜΗΝΑ!!!ΠΑΡΕΛΑΣΗ  28ης  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

       Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΦΟΡΑ  ΤΙΜΗΣΕ  ΤΟΥΣ  ΗΡΩΕΣ  ΤΟΥ  1940.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΗΘΟΣ  ΚΑΙ  ΣΕΒΑΣΜΟ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ  ΜΑΣ  ΕΟΡΤΗ  ΠΑΡΕΛΑΖΩΝΤΑΣ  ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ  ΤΟ  ΔΥΝΑΤΟ  ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ,  ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ!!!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ.

    ΣΤΙΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ,  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  24-10-2015  ΕΓΙΝΕ  ΠΡΟΒΟΛΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ  ΤΑΙΝΙΑΣ  ΓΙΑ  ΜΙΚΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ.  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΤΗΣ  ΤΑΙΝΙΑΣ  ΟΠΩΣ  ΚΑΘΕ  ΦΟΡΑ  ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΔΙΑΛΟΓΟ  ΕΙΠΑΜΕ  ΤΙΣ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΒΓΑΛΑΜΕ  ΧΡΗΣΙΜΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΙ  ΚΑΙ  ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΠΟΜΕΝΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ.ΕΛΕΓΧΟΣ!

   ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ  21-10-2015  ΑΛΛΟΣ  ΕΝΑΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ  ΠΕΡΑΣΕ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ  ΟΠΟΥ  Η  ΝΟΜΙΚΗ  ΜΑΣ  ΥΠΟΣΤΑΣΗ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΤΟΜΕΙΣ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΑΡΤΙΑ.  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ  ΤΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΜΙΑΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΥΤΕΡΗ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΟΥ  ΠΕΙΡΑΙΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΛΙΓΟΥΣ  ΑΝ  ΟΧΙ  Ο  ΜΟΝΟΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΜΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΝΟΜΙΜΑ  ΕΓΓΡΑΦΑ  ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΦΟΡΕΙΣ.  ΑΛΛΩΣΤΕ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΤΥΧΑΙΟ  ΤΟ  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ!!!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ.

  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΥΓΧΕΡΕΙ ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΠΟΥ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ  ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ   ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ  ΓΙΑΤΙ  ΕΠΑΙΔΕΙΞΑΝ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΤΗΝ  ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,  ΤΟΝ  ΖΗΛΟ,  ΤΗΝ  ΕΠΙΜΟΝΗ  ΑΛΛΑ  ΚΥΡΙΟΣ  ΤΟ  ΗΘΟΣ  ΠΟΥ  ΔΙΑΚΡΕΙΝΕΙ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ.  ΕΠΙΣΕΙΣ  ΦΑΝΗΚΕ  ΟΤΙ  ΠΛΕΩΝ  ΕΧΟΥΝ  ΜΠΕΙ  ΓΕΡΕΣ  ΒΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ  ΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΗΣ  ΠΟΡΕΙΑΣ  ΜΑΣ.  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΟΛΥ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΙ  ΙΔΙΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΔΥΟ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΟΥ  ΣΤΕΡΙΘΗΚΑΝ  ΕΝΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  4-5  ΩΡΕΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΤΗΝ  ΗΜΕΡΑ.  ΩΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΝΑΜΕ  ΟΤΙ  ΠΕΡΝΟΥΣΕ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΧΕΡΙ  ΜΑΣ  ΤΩΡΑ  ΕΧΟΥΝ  ΣΕΙΡΑ  ΑΛΛΑ  ΘΕΜΑΤΑ!


ΕΝΑΡΞΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

    Η  ΝΕΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΕΖΟΝ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ  ΜΕ  ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ.  ΣΤΙΣ  31-8-2015  ΞΕΚΙΝΑΝΕ  ΟΙ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΣΤΟΝ  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΜΕ  ΝΕΑ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΚΑΙ    ΠΟΛΛΕΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ  ΕΚΠΛΗΞΗΣ.  ΓΙΑ  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  ΜΗΝ  ΔΥΣΤΑΣΕΤΕ  ΝΑ  ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΙΣΕΤΕ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ  ΚΑΙ  DAN.

    THN  ΠΕΜΠΤΗ  23-7-2015  ΣΤΟΝ  Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ  ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ  ΚΑΙ  DAN.  Η  ΑΘΛΗΤΡΙΑ  ΜΑΝΤΖΑΡΑ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ  ΜΑΥΡΗ  ΖΩΝΗ  ΤΟΥ  HELLENIC  SHITOKAI  KAI  O  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΟ  1  DAN  HELLENIC  SHITOKAI  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛ.Ο.Κ.  1  DAN  ΜΕ  ΕΞΕΤΑΣΤΗ  ΤΟΝ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΠΛΗΡΟΣ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟΙ  ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ  ΖΗΛΟ,  ΠΑΘΟΣ  ΚΑΙ  ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΑΝΑΛΟΓΕΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΝΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  2015.

    Ο  ΑΘΛΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΣΑΧΛΑΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΝΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΣΤΡΑΤΟ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ  ΤΗΝ  ΤΡΙΤΗ  ΘΕΣΗ  ΣΤΟ  KUMITE  ΣΤΙΣ  19-7-2015.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΑΘΛΗΤΗ  ΜΑΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ  ΠΟΥ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ  ΤΟ  ΚΑΘΗΚΩΝ  ΤΟΥ  ΩΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!!!
ΑΓΩΝΕΣ  SHITO-RYU  ΣΤΗΝ  ΚΡΗΤΗ.

   ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 4 - 7 - 2015  ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  SHITO-RYU  ΣΤΗΝ  ΚΡΗΤΗ  ΟΠΟΥ  ΕΛΑΒΑΝ  2  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΜΕΡΟΣ  ΚΑΤΑΚΤΟΝΤΑΣ  2  ΧΡΥΣΑ  ΜΕΤΑΛΙΑ  ΚΑΙ  2  ΧΑΛΚΙΝΑ.  ΠΟΛΛΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΟ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΓΙΑΝΝΟΥ  ΑΝΝΑ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΤΟΥΣ.  ΦΥΣΙΚΑ  Η  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΗΤΑΝ  ΕΚΕΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ  ΜΕ  ΦΙΛΙΚΗ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΚΡΗΤΗΣ  Κ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΟ  ΟΠΟΥ  ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ  ΔΑΣΚΑΛΟΙ  ΚΑΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΠΑΝΩ  ΣΤΗΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  KUMITE.  EΠΙΣΗΣ  ΔΕΝ  ΕΛΕΙΨΑΝ  ΟΙ  ΒΟΛΤΕΣ,  ΤΑ  ΜΠΑΝΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΑΛΟ  ΦΑΓΗΤΟ  ΤΗΣ  ΚΡΗΤΗΣ.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  ΔΥΣΚΟΛΕΣ  ΩΡΕΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ  ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

ΕΚΔΡΟΜΗ  ΚΑΙ  ΜΠΑΝΙΟ!!!

    Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΚΑΙ  ΜΠΑΝΙΟ  ΣΤΟΥΣ  ΑΓ-ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ  ΣΤΙΣ  28-6-2015.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΕΙΧΑΝ  ΤΗΝ  ΧΑΡΑ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΣΤΗΝ  ΦΥΣΗ  ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΜΠΑΝΙΟ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ  ΕΝΑ  ΚΛΙΜΑ  ΓΕΜΑΤΟ  ΧΑΡΑ,  ΞΕΓΝΙΑΣΙΑ,  ΝΕΕΣ  ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ  ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ  ΕΤΣΙ  ΑΚΟΜΑ  ΠΙΟ  ΣΤΕΝΕΣ  ΣΧΕΣΕΙΣ  ΜΕΤΑΞΗ  ΤΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ  ΤΟΥΣ.  ΤΟ  ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ  ΑΝΕΛΑΒΕ  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΜΑΣ  ΟΤΙ  ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ  ΤΟΥΣ  ΠΙΑΝΟΥΝ  ΤΟΠΟ  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΠΕΔΑΓΩΓΗΣΗ  ΚΑΙ  ΨΥΧΑΓΟΓΙΑ  ΤΩΝ  ΠΑΙΔΙΩΝ  ΤΟΥΣ!!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  WADO-RYU  2015.

   ΣΤΙΣ  20-21/6/2015  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΤΟΥ  WADO  OΠΟΥ  ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ  ΟΙ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΜΑΣ.  ΚΑΤΑΚΤΟΝΤΑΣ  ΕΝΑ  ΧΡΥΣΟ,  2  ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΚΑΙ  6  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΣΕ  ΙΣΑΡΗΘΜΕΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.  ΤΑ  ΒΛΕΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΣΤΑΔΙΟΥ  ΤΡΑΒΗΞΑΝ  Η  ΕΚΤΕΛΕΣΗ  ΤΩΝ  ΤΕΧΝΙΚΩΝ  ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ  ΤΟΥ  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.  ΕΠΙΣΗΣ  ΕΓΙΝΕ  ΚΑΙ  Η  ΑΠΟΝΟΜΗ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΣΕ  ΚΡΙΤΗ  Α'  ΟΠΟΥ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΚΑΙ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ  ΦΩΤΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ  ΜΕΛΟΣ  ΤΗΣ  Κ.Ε.Δ.


ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.


Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΙΣ 19-6-2015 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΑΧΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΤΟΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΕΥΚΗΣ ΟΥΤΟ ΜΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ W.S.K.F. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ HELLENIC SHITOKAI. O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Γ.Γ.Α. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΥΘΜΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ WADO, THΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!

ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΣΤΗΝ  ΚΡΟΑΤΙΑ!

     Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΤΟΥ  HELLENIC SHITOKAI  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΕ  ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΥΠΟ  ΤΗΝ  ΚΑΘΟΔΗΓΙΣΗ  ΤΟΥ  KYOSHI  SHOKO  SATO  8o  DAN  ΣΤΗΝ  ΚΡΟΑΤΙΑ.  Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΕΔΕΙΞΕ  ΤΟ  ΥΨΙΛΟ  ΤΕΧΝΙΚΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΚΑΙ  Ο  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΕΠΙΤΑ  ΑΠΟ  ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ  ΘΕΑΤΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ  ΠΗΡΕ  ΤΟ  5ο DAN  W.S.K.F.  SHITOKAI.  ANAΜΕΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΝΕΕΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

KYΠΕΛΛΟ  ΑΤΤΙΚΗΣ  ΣΤΟ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ.

   Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ  ΑΤΤΙΚΗΣ  ΜΕ  2  ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΟΠΟΥ  Η  ΜΕΝΕΞΗ  ΕΛΕΝΗ  ΠΕΙΡΕ  ΧΡΥΣΟ  ΚΑI  Η  ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΧΑΛΚΙΝΟ  ΜΕΤΑΛΛΙΟ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΑ  ΚΟΡΙΤΣΙΑ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΠΙΠΟΝΗ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  TΟΥΣ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  SHITO-RYU.

    ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ.  Η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΣΚΛΗΡΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ  ΚΑΙ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΑΡΧΙΖΕΙ  ΝΑ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.  ΠΑΡΑ  ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΣΚΛΗΡΟ  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ  ΣΕ  ΚΑΠΟΙΕΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΚΑΤΑΦΕΡΕ  ΣΥΝΟΛΙΚΑ  ΝΑ  ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ  6  ΧΡΥΣΑ,  9  ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΚΑΙ  10  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΟΥ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

8η  ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΔΑ!!!

ΣΤΙΣ  29-3-2015  ΕΓΙΝΑΝ  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΚΑΡΑΤΕ  ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΑΝΕΛΑΒΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΟΠΟΥ  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΤΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΚΑΡΑΤΕ  ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ,  ΒΟΗΘΟΥΣ,  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ.  Η  ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΗΤΑΝ  ΜΙΑ  ΑΠΟ  ΤΗΣ  ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ  ΑΠΟ  ΤΕΧΝΙΚΗ  ΑΠΟΨΗ  ΑΠΟ  ΟΓΚΟ  ΚΑΙ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ.  ΤΑ  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ  ΗΤΑΝ  ΠΟΛΛΑ.  ΕΝΤΑΣΗ,  ΠΑΘΟΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.  ΜΙΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ  ΗΤΑΝ  ΟΤΑΝ  ΟΛΟ  ΤΟ  ΣΤΑΔΙΟ  ΣΗΚΩΘΗΚΕ  ΟΡΘΙΟ  ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΜΑΡΙΑ  ΟΠΟΥ  ΑΝ  ΚΑΙ  Α.Μ.Ε.Α.  ΕΔΕΙΞΕ  ΤΟ  ΠΑΘΟΣ,  ΤΗΝ  ΔΥΝΑΜΗ,  ΤΟΝ  ΖΗΛΟ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΟΝΕΙΡΟ  ΤΗΣ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΚΑΡΑΤΕ.  ΤΕΛΟΣ  ΤΗΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΜΑΣ  ΤΗΝ  ΤΙΜΗΣΑΝ  Η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΑΡΧΗ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,  Ο  ΠΡ. ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΚΑΡΑΤΕ  Κ.Κ.  ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΚΑΡΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟΝ  Κ.  ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΜΕ  ΤΟΝ  Κ.  ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ  ΙΩΑΝΝΗ  ΚΑΙ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ  ΚΑΙ  ΤΕΛΟΣ  ΠΟΛΥ  ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΤΟΥ  ΚΑΡΑΤΕ.  ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ!


ΠΑΡΕΛΑΣΗ  25ης  ΜΑΡΤΙΟΥ  2015

    Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΠΑΡΑ  ΤΗΝ  ΔΥΝΑΤΗ  ΒΡΟΧΗ  ΗΤΑΝ  ΠΑΡΟΝ  ΝΑ  ΤΙΜΗΣΕΙ  ΤΟΥΣ  ΗΡΩΕΣ  ΜΑΣ.  ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ  ΤΟ  ΣΤΕΦΑΝΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ  ΜΑΣ  ΑΛΛΑ  Η  ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ  ΛΟΓΟ  ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.  ΣΤΟ  ΠΛΕΥΡΟ  ΜΑΣ  ΣΤΑΘΗΚΕ  Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  Κ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ.  ΧΡΟΝΙΑ  ΣΑΣ  ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  2015

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΑΡΑΤΕ  ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΟΠΟΥ  Ο  ΑΘΛΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΤΣΙΑΝΤΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ  ΤΗΝ  3η  ΘΕΣΗ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΝΤΑΞΗ  ΤΟΥ  ΣΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ!


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!

    Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΜΠΗΚΕ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ  ΤΟΝ  ΝΕΟ  ΜΗΝΑ  ΜΕ  ΤΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΚΑΤΑ-ΚUMITE  KAI  ENHMEΡΩΣΗ  ΤΩΝ  ΝΕΩΝ  ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΕΝΟΨΗ  ΤΟΥ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΠΑΙΔΩΝ  ΤΟΥ  ΚΑΡΑΤΕ.  ΟΛΟΙ  ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ  ΠΟΛΛΕΣ  ΓΝΩΣΕΙΣ  ΣΕ  ΤΕΧΝΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ΤΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ  ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΟ  ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟ.

ΠΑΡΤΥ  ΜΑΣΚΕ  2015.

   ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΑΚΟΜΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ  ΠΑΡΤΥ.  ΤΟ  ΚΕΦΙ ΚΑΙ  Ο  ΧΟΡΟΣ  ΠΟΛΥ,  ΟΠΟΥ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΖΕΣΤΗ  ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΠΕΡΑΣΑΝ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ.  ΑΝ  ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΣΤΟΝ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ  ΜΑΣ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ  ΝΑ  ΤΡΑΒΙΞΟΥΜΕ  ΛΙΓΟ  ΑΡΓΑ  ΤΙΣ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ  ΜΑΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

 42ο  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΑΡΑΤΕ  ΣΤΗΝ  ΖΥΡΙΧΗ.

     Ο  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ  ΜΑΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ  ΣΤΟ  42ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΑΡΑΤΕ  ΕΦΗΒΩΝ,  ΝΕΩΝ  ΚΑΙ  U-21  ΟΠΟΥ  Η ΕΘΝΙΚΗ  ΜΑΣ  ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ  ΜΙΑ  ΤΡΙΤΗ  ΘΕΣΗ,  ΤΡΕΙΣ  ΠΕΜΠΤΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ,  ΜΙΑ  ΕΒΔΟΜΗ  ΚΑΙ  ΤΡΕΙΣ  ΕΝΝΑΤΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ.  Ο  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΕΜΦΑΝΩΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ  ΤΟΝ  ΑΡΧΗΓΟ  ΤΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,  ΤΟΥΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΟΜΟΡΦΗ  ΚΑΙ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΠΟΥ  ΕΚΑΝΑΝ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΡΘΟΥΝ  ΟΛΕΣ  ΑΥΤΕΣ  ΟΙ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.  ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ  ΕΤΣΙ  ΤΗΝ  ΝΕΑ  ΠΟΡΕΙΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ  ΜΕΛΛΟΝ  ΜΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛ.Ο.Κ.  ΠΟΥ  ΕΙΧΕ  ΕΝΑ  ΑΨΟΓΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΜΙΑ  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΑΘΛΗΤΡΙΑ.

Η  ΜΑΡΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΝΕΑΡΗ  ΚΟΠΕΛΑ  Α.Μ.Ε.Α.  ΜΕ  ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ  ΠΑΡΑΛΥΣΗ,  ΕΔΩ  ΚΑΙ  6  ΜΗΝΕΣ  ΚΑΝΕΙ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ  ΚΑΙ  ΚΑΡΑΤΕ.  ΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΔΕΝ  ΤΗΝ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ  ΝΑ  ΚΑΝΕΙ  ΑΥΤΟ  ΠΟΥ  ΤΟΣΟ  ΠΟΛΥ  ΑΓΑΠΑ,  ΤΟ  ΚΑΡΑΤΕ.  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  ΕΔΩΣΕ  ΓΙΑ  ΠΡΩΤΗ  ΦΟΡΑ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΗΣ  ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΥΛΗ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΧΩΡΙΣ  ΚΑΜΙΑ  ΕΞΑΙΡΕΣΗ.  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΡΙΣΤΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΤΗΣ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΗΣ  ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΤΗΣ  Η  ΧΑΡΑ  ΗΤΑΝ  ΤΟΣΟ  ΜΕΓΑΛΗ  ΠΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ  ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΜΑΣ  ΟΛΟΥΣ  ΝΑ  ΣΥΓΚΟΙΝΗΘΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ  ΤΟ  ΠΟΣΟ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΟΛΑ  ΤΑ  "ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ"  ΠΑΙΔΙΑ  Η  ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΕΝΟΣ  ΠΤΥΧΙΟΥ  ΜΕ  ΙΣΑΞΙΑ  ΚΡΗΤΗΡΙΑ.  ΤΗΝ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΠΟΛΥ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΜΑΘΗΜΑ  ΖΩΗΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΚΑΙ  ΕΜΕΙΣ  ΟΙ  ΔΑΣΚΑΛΟΙ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ  ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΜΑΣ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΖΩΝΩΝ  ΚΑΙ  ΚΟΠΗ  ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ  ΜΑΣ.

   Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΙΣ  24/1/2015  ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ  ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΖΩΝΩΝ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΚΟΠΗ  ΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ  ΜΑΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΤΙΣ  ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΠΡΩΠΟΝΗΤΩΝ  Γ.Γ.Α.  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΟΥ  2ου  ΔΙΑΙΤΗΤΗ  ΜΑΣ.  ΠΑΡΑ  ΤΗΝ  ΠΟΛΥΩΡΗ  ΕΞΕΤΑΣΗ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΕΜΕΙΝΑΝ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΟΛΟΙ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΥΓΟΥ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΤΥΧΕΡΟΥΣ  ΠΟΥ  ΚΕΡΔΙΣΑΝ  ΤΟ  ΦΛΟΥΡΙ  ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΔΩΡΑ!!!


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ  2015.
ΣΗΜΕΡΑ 18-1-2015  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΛΙΩΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΑΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΩΤΙΑ (-67) ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΗ ΟΠΟΥ ΑΝ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ.!!!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  2014.
   ΜΠΟΡΕΙ  ΤΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΛΟΓΟ  ΑΡΓΙΩΝ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΑΛΛΑ  ΟΧΙ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΜΑΣ.  ΚΑΠΩΣ  ΕΤΣΙ  ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ  ΤΟ  2014  ΚΑΙ  ΜΠΕΝΟΥΜΕ  ΣΤΟ  2015  ΓΕΜΑΤΙ  ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.  ΤΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 - 12 - 2014 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  2014

    ΤΗΝ  ΔΕΥΤΡΑ  22 - 12 - 2014  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ  ΤΟΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ.  ΣΤΟ  ΚΑΛΕΣΜΑ  ΑΥΤΟ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΟΠΟΥ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΖΕΣΤΗ  ΑΤΜΟΣΦΕΡΑ  ΚΑΙ  ΠΟΛΥ  ΚΕΦΙ  ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ  ΚΑΙ  Ο  ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ  ΣΕ  ΜΙΚΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΥΣ  ΔΩΡΑ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ  ΟΠΟΥ  ΒΟΗΘΙΣΑΝ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ  ΤΟΥΣ  ΣΤΟΝ  ΜΠΟΥΦΕ  ΜΑΣ.ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  Α'  ΒΟΗΘΕΙΩΝ.

     Ο  Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  Α'  ΒΟΗΘΕΙΩΝ  ΜΕ  ΘΕΜΑ  ΘΛΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΣΤΡΕΜΑΤΑ.  ΔΙΔΑΞΕ  Ο  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ  ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ  Κ.Κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΗΤΑΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ  ΠΕΙΡΑΙΑ.  ΑΝ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΠΟΛΛΗ  ΒΡΟΧΗ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  ΠΟΥ  ΗΤΑΝ  ΣΤΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ  ΠΟΛΥ  ΧΡΗΣΙΜΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΦΡΟΝΤΙΔΑ  ΤΩΝ  ΣΥΧΝΩΝ  ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ  ΣΤΗΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΜΑΣ  ΖΩΗ.  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΜΑΣ  ΕΚΑΝΕ  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΠΡΟΝΟΜΙΟ  ΕΞΕΤΑΣΗΣ  ΓΙΑ  ΟΤΙ  ΜΑΣ  ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΝΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  2014.


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  13/11/2014  ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ  ΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΝΟΠΛΟΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΟΠΟΥ  Ο  ΑΘΛΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΣΑΧΛΑΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ  ΤΗΝ  3  ΘΕΣΗ  ΣΕ ΜΙΑ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΦΩΤΙΑ    ΤΗΝ  -67Κ.  ΟΙ  ΚΟΠΟΙ  ΤΟΥ  ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΙΚΑΝ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΤΡΟΠΟ.  ΤΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΤΑ  ΠΡΟΣΕΧΟΙ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ  ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

   ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  7-12-14  ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ  OPEN  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ  ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΜΑΣ  2  ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ  ΟΠΟΥ  ΜΕ  ΕΞΕΡΕΤΙΚΕΣ  ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ  ΣΤΑΘΙΚΑΝ  ΣΤΟ  ΥΨΟΣ  ΤΩΝ  ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ  ΚΑΙ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ  ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΘΕΣΗ  Η  ΕΛΕΝΗ  ΜΕΝΕΞΗ  ΜΕ  ΔΥΟ  ΑΝΕΤΕΣ  ΝΙΚΕΣ.  Η  ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ  ΕΔΕΙΞΕ  ΠΑΛΥ  ΚΑΛΑ  ΣΤΕΙΧΕΙΑ  ΟΠΟΥ  ΣΤΟ  1ο  ΜΕΡΟΣ  ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙΠΑΛΟ  ΤΗΣ  ΑΦΥΝΟΝΤΑΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΜΕΛΟΝ  ΠΟΛΛΑ.  ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΑΓΓΕΛΟ  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ  ΠΟΥ  ΛΟΓΟ  ΤΟΥ  ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ  ΤΟΥ  ΔΕΝ  ΚΑΤΑΦΕΡΕ  ΝΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.
Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΟ  ΣΙΝΕΜΑ.

    ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  23-11-2014  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΕΙΧΕ  ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  ΕΞΟΡΜΙΣΗ.  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΦΟΡΑ  ΣΤΟ  ΣΙΝΕΜΑ  ΟΠΟΥ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΑΝ  ΜΙΚΡΗ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΗ  ΤΗΝ  ΤΑΙΝΙΑ  ΤΑ  ΤΕΡΑΤΟΚΟΥΤΑΚΙΑ.  ΑΞΙΖΕΙ  ΝΑ  ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ  ΟΤΙ  ΟΛΟ  ΤΟ  ΚΟΣΤΟΣ  ΤΩΝ  ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ,  ΦΙΛΩΝ  ΚΑΙ  ΣΥΝΟΔΩΝ  ΤΟ  ΑΝΕΛΑΒΕ  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΜΑΣ.  ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΟΤΙ  ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΠΙΑΝΟΥΝ  ΤΟΠΟ  ΚΑΙ  ΧΑΡΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ  ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ  2014

22-11-2014  ΜΕΡΙΚΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΣΤΟΛΙΣΑΝ  ΤΙΣ  ΣΧΟΛΕΣ  ΜΑΣ  ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΜΕΡΑΚΙ,  ΚΕΦΙ  ΚΑΙ  ΦΑΝΤΑΣΙΑ.  ΕΤΣΙ  ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ  ΜΙΑ  ΖΕΣΤΗ  ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ  ΚΑΙ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΓΙΑ  ΜΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΚΑΙ  ΜΑΥΡΩΝ  ΖΩΝΩΝ  2014.

    ΤΟ  Σ.Κ.  15-16  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014  ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ  ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΚΑΙ  ΜΑΥΡΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΣΤΑ  ΑΝΩ  ΛΙΩΣΙΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ.  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ  ΜΕ  11  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΟΠΟΥ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ  1  ΧΡΥΣΟ,  3  ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΚΑΙ  4  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΕΙΑ.  ΟΛΟΙ  Η  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΤΟ  ΥΨΗΛΟ  ΤΕΧΝΙΚΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΣΟΒΒΑΡΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΠΟΥ  ΓΙΝΕΤΕ  ΣΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ!!!
ΑΓΙΑΣΜΟΣ  2014.

ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  15-11-2014  ΤΕΛΕΣΤΙΚΕ  Ο  ΑΓΙΑΣΜΟΣ  ΣΤΙΣ  ΣΧΟΛΕΣ  ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  Π.ΜΙΧΑΛΗ.  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΣΕ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ  ΕΤΟΙΣΙΟ  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ  ΜΑΣ  ΟΠΟΥ  ΘΑ  ΤΟ  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ  ΠΟΛΥ  ΣΥΝΤΟΜΑ.  ΗΤΑΝ  ΜΙΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΚΑΙ  ΛΙΤΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΟΠΟΥ  ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ  ΣΕ  ΖΕΣΤΟ  ΚΛΙΜΑ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΑΣ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥΣ  ΑΝ  ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΜΕΓΑΛΟ  ΠΟΣΟΣΤΟ  ΕΙΧΑΝ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ.  ΠΑΡΕΛΑΣΗ  28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2014.

    ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΤΙΜΑ  ΤΟΥΣ  ΗΡΩΕΣ  ΤΟΥ  1940.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΟΥΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ  ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ  ΜΕ  ΗΘΟΣ,  ΣΕΒΑΣΜΟ,  ΜΕ  ΔΟΞΑ  ΚΑΙ  ΤΙΜΗ  ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΗΡΩΕΣ  ΜΑΣ.  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΕΚΛΕΨΑΝ  ΟΙ  3ΧΡΟΝΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ  Η  ΑΘΛΗΤΡΙΑ  Α.Μ.Ε.Α.  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ  ΤΟ  ΜΥΝΗΜΑ  ΟΤΙ  ΤΟ  ΚΑΡΑΤΕ  ΚΑΙ  Ο  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΟΥΤΕ  ΗΛΙΚΙΑ  ΑΛΛΑ  ΟΥΤΕ  ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ  ΣΕ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ  ΟΜΑΔΕΣ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΝΕΑΝΙΔΩΝ  2014

ΤΑ  ΘΕΡΜΑ  ΜΟΥ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΙΣ  2  ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΜΕΝΕΞΗ  ΕΛΕΝΗ  ΚΑΙ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΟΠΟΥ  ΕΙΧΑΝ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.  ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΔΕΝ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΝΑ  ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ  ΑΛΛΑ  ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ  ΠΛΟΥΣΙΕΣ  ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ  ΟΠΟΥ  ΣΤΟ  ΑΜΕΣΟ  ΜΕΛΛΟΝ  ΘΑ  ΦΑΝΟΥΝ  ΧΡΙΣΗΜΕΣ.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΕΘΝΙΚΟ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΕΝΑ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ  KUMITE  ΜΕ  ΤΟΝ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  SENSEI  ΓΚΟΥΒΟΥΣΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  Ο  ΟΠΟΙΟΣ   ΕΧΕΙ  ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ  ΝΑ  ΦΤΑΣΕΙ  ΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ  ΣΤΑ  ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ  ΣΚΑΛΙΑ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ.  ΗΤΑΝ  ΜΕΓΑΛΗ  ΤΙΜΗ  ΚΑΙ  ΧΑΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΔΙΔΑΞΕΙ  ΣΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ.  Ο  SENSEI  ΓΚΟΥΒΟΥΣΗΣ  ΕΜΕΙΝΕ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΗΘΟΣ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΜΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ  ΕΤΣΙ  ΜΙΑ  ΝΕΑ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΑΛΛΟΥ  ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
ΝΕΑ  ΣΕΖΟΝ.

 ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ,  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΟΣΟΙ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ  ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ  1η  ΣΕΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΤΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΜΕ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΓΙΑ  ΦΥΣΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.  Η  ΩΡΕΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  6.00-7.00  ΚΑΙ  ΑΠΟ  12  ΚΑΙ  ΑΝΩ  7.30-8.30.  ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ!!!
15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ.

 ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΙΔΙΕΤΕΡΩΣ  ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ  ΣΗΜΕΡΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ  ΤΟΥΣ  ΕΟΡΤΗ.  ΕΥΧΟΜΑΙ  ΤΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΣΕ  ΕΣΑΣ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΣΑΣ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ  ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΗ  ΣΕΖΟΝ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΕΡΧΕΤΕ  ΣΕ  2  ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!
ΠΑΡΤΥ  ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

     ΘΑ  ΗΘΕΛΑ  ΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  ΑΠΟ  ΚΑΡΔΙΑΣ  ΟΛΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ  ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ  ΤΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ,  ΜΑΘΗΤΕΣ,  ΓΟΝΕΙΣ,  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ  ΠΟΥ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΤΗΛΕΦΩΝΑ  ΗΤΑΝ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΘΕΡΜΕΣ  ΕΥΧΕΣ  ΤΟΥΣ.  ΗΤΑΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΓΕΝΕΘΛΙΑ  ΜΟΥ  ΜΕ  ΜΙΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΕΚΠΛΗΞΗ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΜΟΥ  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΤΟΥ  ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ  ΟΠΟΥ  ΥΠΗΡΧΕ  ΤΟΥΡΤΑ  ΕΚΠΛΗΞΗ  ΚΑΙ  ΦΟΒΕΡΟ  ΝΤΕΚΟΡ.  ΕΠΙΣΗΣ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΜΟΥ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ  ΚΑΙ  ΜΟΥ  ΕΦΤΙΑΞΑΝ  ΜΙΑ  ΦΟΒΕΡΗ  ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ!  ΣΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ  ΑΥΤΟ  ΘΑ  ΗΘΕΛΑ  ΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ  ΤΗΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ  ΜΑΣ  ΖΕΥΚΗΣ  ΟΥΤΟ  ΜΑΜΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ  ΤΗΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  1ου  DAN  ΕΛ.Ο.Κ. - SHITOKAI.

Ο  ΑΘΛΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΣΑΧΛΑΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ  ΠΟΛΥΩΡΗ  ΕΞΕΤΑΣΗ  ΚΑΤΑΦΕΡΕ  ΚΑΙ  ΠΕΡΑΣΕ  ΣΤΟΝ  ΒΑΘΜΟ  ΤΟΥ  1ου  DAN  SHITOKAI  KAI  EΛ.Ο.Κ.  ΤΟΥ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΕΝΑ  ΛΑΜΠΡΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΗΘΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΖΗΛΟ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ  ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΟΥ.  ΑΞΙΖΕΙ  ΝΑ  ΣΥΜΕΙΩΘΕΙ  ΟΤΙ  Ο  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ  ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ  ΕΛ.Ο.Κ.  ΓΙΑ  ΤΟ  SHITO-RYU  ΣΤΗΝ  ΕΛ.Ο.Κ.
ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ  ΚΑΙ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ.

Ο  Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΟΠΟΥ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ,  ΦΙΛΟΥΣ  ΚΑΙ  ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΤΕΧΝΙΚΗ  ΤΟΥΣ  ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΜΕΓΑΛΟ  ΟΓΚΟ  ΥΛΗΣ  ΠΟΥ  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑΝ,  ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ  ΕΤΣΙ  ΤΗΝ  ΣΟΒΑΡΗ  ΚΑΙ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΠΟΥ  ΓΙΝΕΤΕ  ΣΤΗΝ  ΣΧΟΛΗ  ΜΑΣ.  ΕΠΙΣΗΣ  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ο  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΕΦΕΡΕ  ΤΟ  ΠΛΟΥΣΙΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΗΣ  ΣΕΖΟΝ  ΠΟΥ  ΠΕΡΑΣΕ  ΟΠΟΥ  ΗΤΑΝ  ΓΕΜΑΤΟ  ΜΕ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΚΑΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ.  ΣΥΝΤΟΜΑ  ΘΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΣΕΖΟΝ  ΟΠΟΥ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΤΟΜΕΙΣ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΣΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ!!! 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ  ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ

    AKOMA  MIA  MEΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΚΑΡΑΤΕ.  Ο  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΠΕΡΑΣΕ  ΜΕ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΤΙΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΒΑΘΜΟ  ΤΟΥ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ  ΔΙΑΙΤΗΤΗ  ΣΤΑ  ΚΑΤΑ.  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΘΕ  ΔΥΣΚΟΛΙΑ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΠΟΛΥ  ΟΣΟΥΣ  ΜΕ  ΣΤΙΡΙΞΑΝ  ΣΕ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΜΟΥ  ΟΠΟΥ  ΗΤΑΝ  ΚΥΡΙΟΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΤΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ  ΜΟΥ. ΑΞΙΖΕΙ  ΝΑ  ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ  ΟΤΙ  Ο  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  Ο ΜΟΝΟΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΠΟΥ  ΕΚΠΡΩΣΩΠΙΣΕ  ΕΠΙΣΗΜΑ  ΤΗΝ  ΕΛ.Ο.Κ.  ΣΤΟ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΚΥΠΠΕΛΟ  SHITO - RYU  2014

     Ο  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΕΔΕΙΞΕ  ΤΟ  ΥΨΗΛΟ  ΤΕΧΝΙΚΟ  ΤΟΥ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΚΥΠΕΛΟ  SHITO-  RYU  2014  ΛΙΩΣΙΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ.  ΟΙ  19  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΠΟΥ  ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ  16  ΣΥΝΟΛΙΚΑ  ΜΕΤΑΛΕΙΑ.  1  ΧΡΥΣΟ,  7  ΑΣΥΜΕΝΙΑ  ΚΑΙ  8  ΧΑΛΚΙΝΑ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΣΤΟΙΡΙΖΟΥΝ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ.  ΑΞΙΖΕΙ  ΝΑ  ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ  ΟΤΙ  Η  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΤΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ  ΗΤΑΝ  ΑΡΤΙΑ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΕΝΑ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΤΩΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ  ΕΤΩΝ.  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΜΕΡΙΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΘΑ  ΗΘΕΛΑ  ΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΡΙΣΤΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΑΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ  ΠΡΟΟΔΟ  ΤΟΥΣ!!!
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΑΡΑΤΕ  ΣΤΗΝ ΦΙΛΛΑΝΔΙΑ

 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 49ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΕΙΟ  ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ.  Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΣΕ   ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ,  ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΦΙΛΟΥΣ  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΚΑΙ  Ο  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΤΟΥ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΑΣ  ΕΥΧΟΝΤΑΙ  ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ!ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ.

    ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΕΚΑΝΑΝ  ΚΑΙ  ΟΙ  5  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΠΟΥ  ΕΛΑΒΑΝ  ΜΕΡΟΣ  ΣΤΟ  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ  ΠΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ  ΒΑΡΗ  ΚΑΤΑΚΤΟΝΤΑΣ  2  ΧΡΥΣΑ  ΚΑΙ  2  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΕΙΑ.  ΤΟΥΣ   ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΑΝΑΛΟΓΕΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ!!!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

   ΤΟ  Σ.Κ.  5-6  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΕΛΑΒΕ  ΜΕΡΟΣ  ΜΕ  23  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΣΕ  ΠΟΛΛΟΥΣ  ΝΕΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΝΑ  ΑΠΟΚΤΙΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ.  Η  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΗ  ΤΟΥΣ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΕ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΧΡΥΣΟ  ΜΕΤΑΛΕΙΟ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΑΝΙΟ  ΜΑΡΙΟ  ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ  ΤΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ  ΑΝΕΒΕΝΕΙ  ΚΑΙ  ΠΙΟ  ΨΗΛΑ.  ΗΤΑΝ  Η  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΤΑΚΤΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  25  ΘΕΣΗ  ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΣΕ  73  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ.

  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  4-4-2014  ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ  ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ  ΝΑΟ  ΤΟΥ  ΑΓ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ  ΤΟΝ  ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΔΑ  2014.

   ΜΕ  ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ  Η  ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΔΑ  2014  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  30-3-2014  ΟΠΟΥ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ  ΑΚΟΜΑ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΤΟ  ΤΕΧΝΙΚΟ  ΤΟΥΣ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ  ΠΟΥ  ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ,  ΠΟΛΛΩΝ  ΕΠΙΣΗΜΩΝ  ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΦΙΛΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.  ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΤΟ  ΣΕΡΙ  ΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΔΑΣ  ΠΟΥ ΛΕΕΙ  ΟΤΙ  ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΟΥ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ  ΚΑΤΙ  ΠΟΥ  ΔΕΙΧΝΕΙ  ΤΗΝ  ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΤΜΗΜΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΘΛΗΤΗ  ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ  ΚΑΘΕ  ΦΟΡΑ!!!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΑΣ  ΚΑΛΕΙ  ΣΤΗΝ  ΕΤΟΙΣΙΑ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΤΟΥ  ΠΟΥ ΘΑ  ΛΑΒΕΙ  ΧΩΡΑ  ΣΤΟ  ΚΛΕΙΣΤΟ  ΣΤΑΔΙΟ  ΣΤΙΣ  ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  30 - 3 - 2014  ΚΑΙ  ΩΡΑ  14.00  (2.00).  ΕΛΑΤΕ  ΝΑ  ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ  ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ  ΑΜΥΛΑ  ΤΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΑΘΛΗΜΑ  ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ,  ΤΟ  ΠΩΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΓΙΑ ΝΑ  ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ  ΕΝΑ  ΥΓΕΙΗ  ΣΩΜΑ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ  ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ  ΝΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.   Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΧΑΡΑ,  ΚΑΙ  ΤΙΜΗ  ΜΑΣ.  ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!ΠΑΡΕΛΑΣΗ  25η  ΜΑΡΤΙΟΥ  2014

   Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  7η  ΣΥΝΕΧΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΤΙΜΑ  ΤΟΥΣ  ΗΡΩΕΣ  ΤΟΥ 1821  ΜΕ  ΤΗΝ  ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.  ΠΟΛΥ  ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ  ΗΤΑΝ  ΣΕ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΜΙΑ  ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΚΑΙ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΤΗΝ  ΕΛΠΙΔΑ  ΤΟΥ  ΑΥΡΙΟ.  ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ  ΝΑ  ΚΡΑΤΑΜΕ  ΤΑ  ΗΘΟΙ  ΚΑΙ  ΕΘΙΜΑ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ  ΣΑΣ  ΠΟΛΛΑ!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ.

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΙΡΕ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΜΕ 4 ΝΙΚΕΣ, Η ΜΕΝΕΞΗ ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ ΜΕ 3 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΝΤΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΣΤΟ  ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ!

   Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΜΕ  5  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΣΤΗΝ  ΘΗΒΑ,  ΟΠΟΥ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ 1  ΧΡΥΣΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ  ΑΓΓΕΛΟ,  1  ΑΣΗΜΕΝΙΟ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΣΑΧΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟ  ΚΑΙ  3  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΧΑΤΖΗΚΕΡΙΔΗ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΕΝΕΞΗ  ΕΛΕΝΗ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΝΤΑΡΑΚΗ  ΣΟΦΙΑ.  ΤΟΥΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΣΤΗΝ  ΖΩΗ  ΤΟΥΣ!!!AΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ  ΠΑΡΤΥ  2014

   ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  22-2-2014  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ  ΠΑΡΤΥ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΜΕ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΜΟΝΟ.  ΤΟ  ΚΕΦΙ  ΟΧΙ  ΔΕΝ   ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ  ΚΑΘΟΛΟΥ  ΑΛΛΑ  ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΕ  ΟΤΑΝ  ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ  Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΑΣ...  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΧΑΡΕΣ  ΚΑΙ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΚUMITE  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

    Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΣΤΙΣ  1-2-2014  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΑΙ  ΤΖΑΝΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ  ΟΠΟΥ  ΤΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ  ΠΟΛΥ  ΥΨΗΛΟ  ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ  ΔΙΚΑΙΟΣ  ΕΧΟΥΝ  ΑΥΤΟΝ  ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ  ΤΟΥ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!

   ΚΑΙ  Ο  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ  ΜΕ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΟΠΩΣ  Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΜΑΣ  ΤΑΙΝΙΑ  ΣΤΙΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΑ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΗΤΑΝ  ΜΕΓΑΛΗ  ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ  2  ΩΡΕΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΕΣ!!ΣΧΟΛΗ  ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

ΜΕ  ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΣΤΙΣ  25,26/1 2014  ΟΙ  ΣΧΟΛΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΚΑΡΑΤΕ  ΟΠΟΥ  Ο  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΕΧΕΙ  ΤΗΝ  ΑΔΕΙΑ  ΝΑ  ΕΞΕΤΑΖΕΙ  ΕΠΙΣΗΜΑ  ΕΩΣ  ΤΟ  1ο DAN  ΤΗΣ  ΕΛ.Ο.Κ.  ΧΩΡΙΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ,  ΕΠΙΣΗΣ  Η  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΑΣ  ΖΕΥΚΗΣ  ΟΥΤΟ  ΜΑΜΙ  ΜΠΟΡΕΙ  ΚΑΙ  ΕΠΙΣΥΜΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛ.Ο.Κ.  ΝΑ  ΔΙΔΑΣΚΕΙ  ΚΑΡΑΤΕ  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΔΙΚΟ  ΤΗΣ  ΣΥΛΛΟΓΟ.  ΕΝΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΓΕΜΑΤΟ  ΜΕ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  Σ.Κ.  ΠΕΡΑΣΕ  ΚΑΙ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΝΕΕΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ....ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  26-1 2014  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΚΑΙ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΟΠΟΥ  ΕΓΙΝΕ  ΕΠΙΣΥΜΑ  Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.  ΤΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΗΤΑΝ  ΠΟΛΥ  ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ  ΓΙΑ  ΠΑΛΑΙΟΥΣ  ΚΑΙ  ΝΕΟΥΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΟΥΣ  ΝΕΟΥΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΟΠΟΥ  ΑΝΑΜΕΣΑ  ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  Ο  Κ. ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΚΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ!!!


ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ  ΤΟΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ!

   Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  7η  ΣΥΝΕΧΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΗΓΕ  ΣΤΟ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ  ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ  ΕΙΔΗ  ΠΡΩΤΗΣ  ΑΝΑΓΚΗΣ  ΚΑΙ  ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ  ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ  ΠΟΣΟ.  Η  ΕΜΠΙΡΕΙΑ  ΗΤΑΝ  ΜΕΓΑΛΟΙ  ΓΙΑ  ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΥΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΖΕΣΤΗ  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ  ΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΚΑΙ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΟΠΟΥ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ  ΜΕ  ΜΙΑ  ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ,  ΕΝΑ  ΠΛΑΤΥ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ  ΚΑΙ  ΑΡΚΕΤΕΣ  ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ  ΜΑΣ  ΤΟ  ΠΟΣΟ  ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ  ΕΙΝΑΙ  ΝΑ  ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΛΛΗ  ΠΛΕΥΡΑ  ΤΗΣ  ΖΩΗΣ!!!ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ.

   Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΙΑΤΡΙΚΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ  ''FAMILY  HEALTH''  ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  Α' ΒΟΗΘΕΙΕΣ,  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ,  ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ  ΙΑΤΡΙΚΗ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ  ΜΕ  ΕΙΣΗΓΗΤΗ  ΤΗΝ  Κα ΧΑΛΑΒΑΝΤΖΗ  ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΙΑΤΡΟ-ΠΑΘΟΛΟΓΟ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΙ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ  ΑΠΛΕΣ  ΜΕΘΟΔΟΥΣ  ΠΡΟΛΗΨΗΣ.ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΑ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ,  ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟ  ΜΕΓΑ ΣΠΥΛΑΙΟ  ΚΑΙ  ΚΟΠΗ  ΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  ΜΑΣ!

ΓΙΑ  ΑΚΟΜΑ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΤΩΝ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑΜΕ  
ΤΗΝ  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΣΤΟ  ΜΕΓΑ  ΣΠΥΛΑΙΟ  ΟΠΟΥ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ  ΕΥΛΑΒΙΚΑ  ΣΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ  ΠΟΥ  ΙΔΡΥΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.  ΕΠΙΤΑ  ΠΗΓΑΜΕ  ΣΤΗΝ  ΤΑΒΕΡΝΑ  ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ  ΤΟ  ΝΩΣΤΙΜΟ  ΦΑΓΗΤΟ  ΚΑΙ  ΚΟΒΩΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ  ΠΙΤΑ  ΜΑΣ  ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΔΩΡΑ.  ΤΟ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΦΛΟΥΡΙ  ΤΗΣ  ΠΙΤΑ  ΜΑΣ  ΕΠΕΣΕ  ΣΤΟΝ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ  ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ  Η  ΦΕΤΙΝΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΓΕΜΑΤΙ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.  ΤΕΛΟΣ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΣΥΝΕΧΑΡΙΚΑΝ  ΤΟΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ  ΜΑΣ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΡΙΣΤΗ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!
ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΤΟ 2013 ΦΕΥΓΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!!!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!

ΑΠΟ 30 - 12 - 13  Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ.!!! ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ (ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΙΕΣ ΜΑΣ) ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SHITOKAI ΜΕ ΤΟΝ MASTER SENSEI GENZO IWATA ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 4 ΧΩΡΩΝ. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΥΛΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  2013!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓ-ΒΑΣΙΛΗ!!!ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ  ΣΤΟ  ΚΑΝΑΛΙ  9!!!

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΗΤΑΝ  ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΙΣ  9-12-13  ΣΤΟ  ΚΑΝΑΛΙ  9  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΚΠΟΜΠΗ  THE KID STORY  ΟΠΟΥ  ΕΚΤΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ  ΠΟΥ  ΕΙΧΑΝ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ  ΣΤΑ  ΔΡΟΜΕΝΑ  ΤΗΣ  ΕΚΠΟΜΠΗΣ  ΕΙΧΑΝ  ΤΗΝ  ΧΑΡΑ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ  ΤΟΥΣ  ΣΤΟ  ΚΑΡΑΤΕ.  ΟΛΟΙ  ΕΜΕΙΝΑΝ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ  ΑΦΥΝΟΝΤΑΣ  ΑΝΟΙΧΤΟ  ΤΟ  ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ!!!
ΔΙΕΘΝΕΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΣΤΗΝ  ΓΛΥΦΑΔΑ!

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ  ΜΕ  3  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΣΤΟ  ΔΙΕΘΝΕΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΚΑΡΑΤΕ  ΠΟΥ  ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ  ΣΤΗΝ  ΓΛΥΦΑΔΑ  6, 7 & 8 12 - 2013.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ  ΜΙΑ  2,  ΜΙΑ  3  ΚΑΙ  ΜΙΑ  5  ΘΕΣΗ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΑ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ  ΣΑΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΚΑΙ  ΑΝΑΔΕΙΚΝΙΩΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ  ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ  2013

ΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ,  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  30-11-13  ΣΤΟΛΙΣΑΝ  ΤΟΥΣ  ΧΩΡΟΥΣ  ΜΑΣ  ΜΕ  ΤΟ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ  ΔΕΝΤΡΟ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ  ΧΩΡΟ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΕΙΧΑΝ  ΕΜΠΝΕΥΣΗ,  ΚΕΦΙ  ΚΑΙ  ΠΟΛΥ  ΟΡΕΞΗ   ΓΙΑ  ΤΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.  ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ  ΖΩΝΩΝ  2013

ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΚΑΙ  ΜΑΥΡΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΕΙΝΑΙ  1  ΧΡΥΣΟ,  3  ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΚΑΙ  5  ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΕΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΟΥ  ΟΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ  ΕΠΑΙΞΑΝ  ΓΙΑ  ΠΡΩΤΗ  ΦΟΡΑ  ΚΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ  ΠΟΛΛΕΣ  ΕΜΠΕΙΡΕΙΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΑΝΑΛΟΓΗ  ΠΟΡΕΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ!!!   
ΑΓΙΑΣΜΟΣ  2013

ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  1-11-2013  Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΕΚΑΝΕ  ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ  ΑΓΙΑΣΜΟ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΣΤΙΣ  ΔΥΟ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΣ.
ΠΑΡΕΛΑΣΗ  28ης  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013 

O  A.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΠΑΡΕΛΑΣΕ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΤΙΜΩΝΤΑΣ
ΤΟΥΣ  ΗΡΩΕΣ  ΠΟΥ  ΕΙΠΑΝ  (ΟΧΙ)  ΣΤΗΝ  ΣΚΛΑΒΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ  ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ  ΜΑΣ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΜΕ  ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ  ΕΔΩΣΑΝ  ΤΟ  ΠΑΡΟΝ  ΠΑΡΑ  ΤΟ  ΓΕΓΟΝΟΣ  ΟΤΙ  ΦΕΤΟΣ  ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  Η  ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΜΑΣ.
ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΣΤΟ  ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ


Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 12 ΧΩΡΕΣ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 33 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Κ.ΚΑΝΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ.


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΛΕΙΞΕ 4-6 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ. ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΖΕΥΚΗΣ ΟΥΤΟ ΜΑΜΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΒΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΕΥΚΗΣ ΜΟΤΟΚΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ. Ο ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΑΠΟ 2 ΤΕΡΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

     Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ  ΤΑΙΝΙΕΣ  ΟΠΟΥ ΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ  ΜΑΣ  ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ  ΤΗΝ  ΚΟΥΒΕΝΤΑ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΕΙΧΑΝ  ΓΙΑ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ  ΝΑ  ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΝ  ΙΔΕΕΣ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΒΓΑΛΟΥΜΕ  ΧΡΗΣΙΜΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΜΑΣ  ΖΩΗ.
ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  W.S.K.F.  2013

O EΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΣΤΟ 7ο ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SHITOKAI ΟΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΙΧΟΝ ΜΠΟΥΤΟΚΑΝ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Α' ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΖΟΚΙΟ. Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ!ΕΝΑΡΞΗ


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 6:00-9:00. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6973721697. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!!!
ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!!!
ΕΙΔΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΖΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!!!
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ
ΣΤΙΣ 20-6-2013 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΩΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΗΧΗ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΛΕΣΤΙΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2012-2013. ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΛΥΚΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΝ ΑΝΑΜΝΥΣΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!


ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10-6-2013 ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ Κ..ΚΑΝΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ BKF ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ RA' Ο ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, JB' Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ JB'. HTAN MIA ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ!!!
ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!ΚΥΠΕΛΟ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΚΑΙ  ΜΑΥΡΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΕΛ.Ο.Κ.

Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΕΛΑΒΕ  ΜΕΡΟΣ  ΣΤΟ  ΚΥΠΕΛΟ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΚΑΙ  ΜΑΥΡΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΤΗΣ  ΕΛ.Ο.Κ.  ΜΕ  12  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΟΠΟΥ  ΚΑΤΕΚΤΙΣΑΝ  ΣΥΝΟΛΙΚΑ  3  ΧΡΥΣΑ  1  ΑΣΗΜΕΝΙΟ  ΚΑΙ  10  ΧΑΛΚΙΝΑ.  Ο  ΕΚΠΕΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΥΓΧΕΡΕΙ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  Β'ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ   ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟ  ΙΩΑΝΝΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ  ΒΟΗΘΕΙΑ  ΤΟΥ!ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΕΛ.Ο.Κ.

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 4ο DAN ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7-4-2013 ΣΤΑ ΛΙΩΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.BAΛΚΑΝΙΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  2013

ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΑΤΕ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΕΓΡΕΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-2 ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΝΕΧΕΙΑ. Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΡΙΤΗΣ Α' ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΜΙΤΕ. ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΕΒΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


ΠΑΡΕΛΑΣΗ  25ης ΜΑΡΤΙΟΥ  2013

   Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΗΛΙΚΙΑ 3-4 ΕΤΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΕΡΜΑ. ΕΤΣΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
   ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

ΔΙΑΘΕΣΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Ο  Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΕΧΕΙ  ΤΗΝ  ΕΥΧΕΡΕΙΑ  ΣΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ  ΤΟΥ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΝΑ  ΒΑΛΕΙ  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ  ΠΑΝΟ,  ΟΠΟΥ  ΘΑ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΚΑΘΕ  ΕΙΔΟΥΣ.  ΤΟ  ΚΟΣΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΜΙΚΡΟ  ΚΑΙ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ  ΤΗΛ  6973721697  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ.
ΠΑΡΤΥ  ΜΑΣΚΕ

   Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΔΙOΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ DJ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΙΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΥΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΗΠΗΣ ΕΜΦΑΝΗΣΗΣ ΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΚΑΡΗ Μ., ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΚΗ Β. ΚΑΙ ΤΤΗΝ ΓΙΑΝΝΟΥ Α. ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΥΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 70 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΑΘΛΗΤΕΣ.
   ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟY  ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
ΠΑΡΤΥ  ΜΑΣΚΕ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-3-2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ (ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 345 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ-ΣΠΑΝΙΑΣ.Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ

    ΣΤΙΣ  24-2-2013  ΕΔΩΣΕ  Ο  ΑΘΛΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΣΕΓΡΕΔΑΚΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ  ΚΑΙ  ΜΕΛΟΣ  ΤΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΟΜΑΔΑΣ  ΚΑΡΑΤΕ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΠΟΚΤΗΣΗ  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ.  ΑΠΟ  ΤΟ  ΥΨΗΛΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ  ΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ,   ΚΡΙΘΗΚΕ  ΙΚΑΝΟΣ  SHODAN-ΗO  ΜΑΥΡΗΣ  ΖΩΝΗΣ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  2013
Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΚΑΡΑΤΕ. ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ Η ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΡΕΠΑΣΑΖ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!
ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΑ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΣΤΙΣ 27 - 1 - 2013 Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΜΕ 180 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΦΥΝΟΝΤΑΣ
ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ  ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ  ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΤΥΧΑΙΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ!!!Ο Α.Π.Σ. ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

ΣΤΙΣ 15-1-2013 19 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  ΤΟ  2013!!!


Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΦΥΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ. <<ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013>>


ΕΥΧΕΣ!!!

ΤΟ Δ.Σ., Ο ΑΡΧΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ  2012

   Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΙΣ 21-12-2012 ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΨΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ (ΜΑΓΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ (ΤΕΛΟΣ) ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 50 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ,  ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΙΚΑΝ ΣΤΙΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
   ΕΠΙΣΥΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΕΓΧΡΩΜΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΕΛ.Ο.Κ.  2012

ΟΙ 17 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛ.Ο.Κ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 3 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΣΥΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΕΠΙΣΥΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ  ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΓΑΠΗΣ  ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΤΑΙΝΙΑ.

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.ΠΣ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
TEΛΙΚΟΙ  ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΩΝ  ΣΤΟ  ΚΑΡΑΤΕ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ 2 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΤΥΧΙΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ KUMITE. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ  ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΩΝ  ΚΑΡΑΤΕ

Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΩΝ ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΜΙΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΑΓΙΑΣΜΟΣ  2012

ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  5-10-12  ΕΓΙΝΕ  Ο  ΑΓΙΑΣΜΟΣ  ΤΟΥ  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  ΤΟΥ  ΣΤΟΝ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ,  ΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ  ΚΑΙ  Ο  ΑΡΧΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΜΟΣΧΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΕΒΓΑΛΑΝ  ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  5-10-2012  ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΤΟΙΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 18:00 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ (Κ. ΒΑΡΝΑΛΗ 90) ΚΑΙ 20:00 ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 345). ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ.ΕΝΑΡΞΗ


     ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6.00 - 7.00 ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕΧΡΗ 12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ
7.30 - 8.30 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 13 ΚΑΙ ΑΝΩ.
     ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.00 - 8.00 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ  6973721697.
ΕΝΑ  ΟΝΕΙΡΟ  ΣΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ!!!

   ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ  ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!
Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Γ.ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ TOY HELLENIC SHITOKAI HTAN ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΥΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΖΕΥΚΗΣ ΟΥΤΟ ΜΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΪΜΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ!!! ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑΜΕ ΤΟΝ SOKE MABUNI KENEI, TO AΡΧΗΓΕΙΟ ΚΑΙ  ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ DOJO TOΥΣ!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΕΝΑΡΞΗ

   ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΞΕΞΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΛΟΓΟ  ΤΩΝ  ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ  ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ  ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ
ΜΑΣ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ  ΣΩΣΤΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΦΑΝΟΥΝ  ΑΝΤΑΞΙΟΙ  ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΜΑΣ  ΣΤΙΣ  ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ  ΜΑΣ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΜΑΣ  ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ  ΓΙΑ  ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ  ΤΗΛ  6973721697.
TO  KΛΕΙΣΙΜΟ  ΤΗΣ  ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΣΤΙΣ 27-7-2012 ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΞΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΕΠΕΙΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΕΞΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΣΚΕΜΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ...............
ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9.00 ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ (ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ) ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΕΝΑ 6ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ!!!! ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ?
ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
<<ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ>> ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΩΝ  ΖΩΝΩΝ  ΚΑΙ  DAN!

     ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ - DAN ΓΙΑ ΤΟ HELLENIC KARATE DO SHITOKAI ΣΤΙΣ 7-7-2012. O A.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΪΒΑΤΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑ...ΝΑΣΙΟ ΓΙΑ 1ο DAN OΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΑΥΤΩΝ! ΣΤΙΣ 20-7-2012 ΕΓΙΝΕ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΟΣΧΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ 4ο DAN W.S.K.F.ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

      ΣΤΙΣ  4-7-2012 ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣΚΟΝΤΑΝ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ. ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΠΠΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ , ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ, ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΝΑ ΕΝΟΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΑΡΙΚΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΘΑ  ΔΕΙΤΕ  ΣΤΙΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΓΙΟΡΤΗ  ΛΗΞΗΣ  ΚΑΙ  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

     Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-6-12 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ. ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΑΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ!!!ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΣΕ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ

     O  A.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΙΣ  10-6-2012  ΗΤΑΝ  ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ  ΤΟΥ  Α.Σ. ΠΑΙΩΝΕΣ  ΑΧΑΡΝΩΝ  ΝΑ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ  ΣΕ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ  ΑΠΟ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΣΤΥΛ  ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ  ΤΕΧΝΩΝ.  ΟΠΟΥ  ΚΑΙ  ΕΚΑΝΕ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ  SHITO-RYU  ΣΤΑ  ΛΙΩΣΙΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ  ΜΟΣΧΟΒΑ  ΙΩΑΝΝΗ  ΚΑΙ  ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟ  ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΣ  ΤΟ  ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΜΕ 5 ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΕΙΣ... ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΟΓΑ, ΕΛΑΦΙΑ, ΠΙΣΙΝΕΣ, ΤΡΕΝΑΚΙ, ΓΥΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΜΠΑΣΚΕΤ-ΤΕΝΙΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ  ΤΗΛΕΦΩΝΑ  ΜΑΣ.ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  (BLS/AED)

    Ο Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΤΙΣ  20-5-2012  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΙΝΙΔΩΣΗΣ (BLS/AED) ME THN IATΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Κα ΖΟΛΙΝΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΙΣΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ!!!ΤΑΙΝΙΑ

    ΤΗΝ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  Ο  Α.Π.Σ.  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΧΕΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ  ΑΛΛΑ  ΟΠΟΙΟΣ  ΕΠΙΘΥΜΕΙ  ΘΑ  ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ  ΤΑΙΝΙΑ  ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΜΙΚΡΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΥΣ  ΜΑΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ  ΣΤΙΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!!!ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

    ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  20-5-2012  ΘΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ  ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ  ΚΑΙ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΑΠΙΝΙΔΩΣΗΣ  ΒLS - AED.  ΜΕ  ΕΠΙΣΗΜΑ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ  Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ  ΤΗΛ.  6973721697.ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ.

    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ, ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
(((ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ))) ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.